Hudvård är dyra historier och man blir lovad 'gröna ängar' överallt. Klart man vill tro på allt de säger, det handlar ju om ens hälsa och välmående. Jag blev rekommenderas produkter från Bioline av en hudspecialist när jag fick en ansiktsbehandling. Det visade sig att min mor blivit rekommenderad exakt samma produkter. Lite underligt. Jag började med att prova hennes så jag inte behövde öppna mina om det inte kändes bra. Tyvärr kändes det inte bra, inte bra alls. Jag fick fullt med knottror i hela ansiktet, knottror som gjorde ont. Speciellt vid ögonen dök de upp. Bara huden som behöver vänja sig vid de nya produkterna? Njee, irriterade knottror undviker jag gärna. Jag återgick till mina vanliga produkter från Apoteket och knottrorna har börjat försvinna nu. Så jag tänkte lämna tillbaka mina oöppnade produkter idag, men tji fick jag.. de tar vägrade ta emot det och så ville de att jag skulle visa knottrorna. Då måste jag alltså använda produkterna och genomlida knottrorna IGEN, nej tack. Jag skulle iallafall få byta ansiktscremen till någon annan creme, vad det nu är värt, det är fortfarande Bioline.

Nu är jag mer inne på märket Nimue, ett märke som en vän tipsat om. Jag var hos en hudspecialist idag för att prata lite mer om det, hur det fungerar o.s.v. Det kostar en hel del, men om det skulle vara något knasigt så får man lämna tillbaka, vilket ju inte ska behövas men det känns bra som en säkerhet efter min historia med Bioline på det andra stället. Jag fick även en massa prover på de produkter som skulle passa mig. Jag gillar prover. Det må låta dumt, men jag ser fram emot kvällen då jag får prova på det!
>> Mery

Det är svårt det där med hudvårdsprodukter, finns så mkt att välja på. Använder decleors och tycker att det funkar bra :). Hoppas du haft en bra dag

2009-05-15, 17:59:03 - URL: http://meriig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: