Ny kategori: Träning.

Jag och A har varit på bl.a. IKEA och Rusta idag. A skulle ha en ny skrivbordsstol och så käkade vi på IKEA med. Sedan handlade jag ett par hantlar och en pilatesmatta (1,5 cm tjock!) på Rusta. Får se om jag ska behålla pilatesmattan. Kände att jag behövde någon lite tjockare för vissa övningar än min yogamatta som bara är 4 mm så att jag inte dödar min höft.

Hursomhaver, hantlarna är tjusigt rosa(!). De jag köpte visade sig dock vara lite missfärgade (en blå prick på varje hantel) men för 39 pix är det inget jag bryr mig om! Om ni själva tänker skaffa er ett par sådana här hantlar så bör ni veta att de har en annan nyans av rosa än vad skärmen visar, iaf än vad min macskärm visar =P Men de borde ha hantlar framme i butiken också så ni kan se dem ni ser färgen då =)


bilder: rusta.se


Två av dagens övningar. Den första känns i magen vill jag lova! YEESH....


>> tova ♥

det där måste jag testa! :-D

2012-02-10, 23:20:10 - URL: http://nogvetdu.blogg.se/
>> Ebba

Hallå där! Letade efter pilatesmattor för att jag hade tänkt börja med det, och hittade också den där mattan på rusta. Blev tveksam när jag såg det låga priset dock, men den kanske är bra som en första pilatesmatta? Fungerar den bra? Ger den tillräckligt mycket stöd och så?

Jättetacksam för svar och en kanonfin blogg har du! :)

2012-09-12, 19:27:43 - URL: http://kolmonoxid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: