Gårdagen hade 124 stycken unika besökare och om ni frågar mig så är jag riktigt nöjd med det, speciellt eftersom bloggen är så ny. Hoppas alla besökare gillar vad ni läser/ser också bara :)

Satt och kollade genom mina mottagna filer från MSN såhär innan läggdags och fann denna söta bilden från Patman. Ser lagom nyttigt ut, eller
inte ^^ Makaroner med en jäkla massa blandade kryddor och såser + ett godishjärta ovanpå allt. Han påstod att det var gott, men jag vet inte om jag litar på honom i detta fallet. Hade du vågat smaka det?

Nattinöffs! /loui

Jag måste först och främst passa på att ge min vän M 10 tysta sekunder. Räkna från 1 till 10 M! Fick precis reda på att hon kuggat på sin uppskrivning, ett poäng ifrån godkänt! Jag kan inte ens tänka mig hur frustrerande det måste kännas för henne. Desto mer glad är jag att jag själv har mitt körtkort sen en tid tillbaka. Körkort är frihet.

När jag vaknade i morse hörde jag regnet smattra mot fönstrena, och jag blev faktiskt glad. När det varit solsken några dagar i rad är det härligt med regn. Förhoppningsvis blir det lite lättare att vara inomhus och koncentrera sig på mattehäftet *suck*. Regnsmattret lyckades även dra mina tankar mot hösten (den som vi alla verkar längta mer eller mindre till just nu) och här är ett utdrag av mina höstfavoriter:



 1. Kofta (Soft Grey) från La Redoute för 339 kr.
 2. Kofta (Edeis) från La Redoute för 589 kr.
 3. Kjol (Et Vous) från La Redoute för 649 kr.
 4. Blus (Sara Kelly) från Ellos för 248 kr.
 5. Jacka med huva (Josefssons) från Ellos för 499 kr.
 6. Tights i Jaquardstickad kvalitet (Josefssons), vilket tyvärr inte
  riktigt syns på bilden, från Ellos för 149 kr.
 7. Cardigan med krage (Josefssons) från Ellos för 349 kr.
 8. Polotröja (Joelle) från Ellos för 99 kr.
 9. Lång top (Josefssons) från Ellos för 199 kr.
 10. Ankleboots i läder från Topshop för 1790,75 kr.
 11. Klänning från Topshop för 620 kr.
 12. Silverjeans från Topshop för 688,75 kr.
 13. Peeptoe Wedges från Topshop för 482 kr.
Någon som har 6 701,50 kr över och känner sig givmild?

Ja, det kommer inte bli någon höst med mycket pengar över precis. Fasen, nu dyker solen upp också! >< Då måste jag klä ut mig till student och låta pappa ta bilder till tackkorten som inte blivit av än, hah. Hoppas jag inte gjort så ni tömmer era plånböcker och sparkonton alltför mycket ;D Ha det fint! /loui

MAHAW. Det är inte så lätt att plugga när man har en kelsjuk kisemise (Eskil). Bilden är i för sig tagen igårkväll men han är lika tosig nu. Fast jag kan inte förmå mig att putta undan honom! Förresten, IKEA-pennor is teh shietZ! ;D

Beger mig istället ner mot tvättstugan med mina nyinköpta, svarta, stuprörsjeans från H&M som hade nåt klisterliknande nere vid ena benet. Hoppas det går bort bara. Har letat jättelänge efter svarta jeans som sitter så perfekt som dessa gör (även om det finns fler byxor i den modellen på H&M, verkar det konstigt nog variera väldigt mycket ändå på hur de sitter). Hoppas hoppas hoppas. Håll tummarna för mig!

Precis så som rubriken säger, välkommen till min blogg! Jag är van vid att skriva på många olika ställen så varför inte samla allt i en enda blogg istället? :)

image3Det är mycket som händer i mitt liv just nu, flyttar till mitt första egna boende på fredag(!) och sedan börjar studentlivet. Jag borde verkligen sitta och försöka hinna plugga häftet som kallas "kort förberedande kurs för blivande teknologer", sanslöst vad mycket jag glömt bort under sommarlovet, men allt har sin tid hehe.


Säkerligen är det någon som har en fråga eller två att ställa så det är bara att skriva på så svarar jag så fort jag kan! Berätta gärna lite om er själva med, vill ju veta vilka som kommer att följa min blogg :)

Cheers! /losan