För det första drömde jag att jag helt plötsligt hade färgat håret brunt igen, men jag mindes inte när eller hur, om det var toning eller riktig färg så att säga. Men det var en bra färg så jag tänkte inte så mycket mer på det sen. För det andra så drömde jag om att Karl Martindahl hade gjort nånting mot ett gäng mc-snubbar, som sedan blev till en hel liten by, och att han var tvungen att fly. Ibland var det som att jag tog hans plats och att det var jag som var tvungen att fly. Stressigt! Jag minns att vi var på en stor, uppblåsbar båt och att vinden blåste hårt (inte det bästa med andra ord). Jag minns att jag satt i en fullproppad (iaf 5 personer) bil bredvid Adrian Grenier och att jag fick ducka när det dök upp folk från byn i det snabbmatsstället vi stod utanför med bilen.
        Jag vet inte varför just Adrian Grenier satt bredvid mig, jag tycker inte han är snygg, ärligt talat, men luktade gott gjorde han, hah. Att det var Karl Martindahl som fick vara med i början kan kanske förklaras på flera olika sätt; under hans medverkan i Fame Factory tyckte jag att han var en charmkutte med stor potential och om jag ser ett videoklipp med honom nu så kan jag fortfarande märka att mungiporna åker så långt upp de kan.

Drömde ni något skoj inatt?Igår bjöd tre av mina kollegor (de ska sluta på jobbet) på "mums" i form av tårta. Det känns som att jag får saker från jobbet varje dag, hah. Dagen före jul var lika stressig och fullproppad med kunder som de tidigare. Det sista jag sålde var en dator med mobilt bredband, inget dåligt avslut såhär innan jul må jag säga.

Men nu till det viktigaste; jag hoppas att ni alla får en helt underbart fin jul! :)

En julklapp fick jag på jobbet idag av min chef. Mina kollegor hade öppnat sina så även min var öppnad inom några sekunder. En ask med belgisk choklad, två stycken blåa miniglas från KostaBoda och tre stycken värmeljuslyktor från Ittala. Fina grejer.

Jag har försökt göra bloggen lite mer julig ("vintrig"). Jag är inte helt nöjd än, men nu ska jag ta och göra mig nattaklar så att jag är redo att jobba imorgon igen. Det blir mycket såhär innan jul. Jag känner mig lite sleten.

Jag är med och tävlar om en hemlig julkapp från Therese (:Håll tummarna för mig! (;

När man har ätit en broccoli- och ostsoppa med två skivor grovt bröd till lunch, ja, då får man äta pizza till middag utan att få något som helst dåligt samvete. Nom, nom, hemskt massa nom.

Min chef kom förresten till mig idag och sa att jag kommit upp över första bonusnivån (vilket är bra för att vara en nybörjare som jag). Bra timlön är bra, och att dessutom få bonus utöver den är ännu bättre. Hade en rolig kund idag som gav mig en massa beröm över hur pedagogisk och trevlig jag var, riktat till min chef som vid det tillfället bekvämt nog stod bredvid. Bra, bra. Imorgon bjuds det på julbord till frukost, fast jag börjar klockan 12 så det är frågan hur jag gör. Det hade inte varit en dåligt frukost iaf.

Upd: Yay, Caroline återvänder hem till Malmö imorgon! En fika ska vi klämma in någon gång innan jul. Nu är jag en glad Louise.

Det kraftigaste i Sverige på över 100 år. 4,7 på richterskalan. Jag vaknade runt 06:20 av att sängen skakade. Först trodde jag att det var katten som börjat leka, men inte såg jag en skymt av honom, och sedan hördes det även utanför mitt rum, i resten av lägenheten. Då trodde jag istället att det var byggarbetarna som börjar ovanligt tidigt. Sen slutade det, och jag ryckte på axlarna, tänkte inte så mycket mer på det, och somnade om. När jag sedan gick upp några timmar senare var det det första min pappa nämnde, "märkte du jordbävningen?". Den tanken hade inte ens slagit mig. Det är ju inget som händer här, inte alls. Men nu måste jag säga att det är lite häftigt att ha varit med om det.


bilder: lagarconne.com

Det är precis såhär jag önskar att jag kunde vara klädd om dagarna. Varje dag.


bilder: nelly.se & gojane.com

Paret från GoJane går på strax under 200 kronor, men därpå tillkommer frakt och i värsta fall tullavgift. Paret från Nelly kostar 349 kr. "Exklusivt material" står det på Nelly.se, medan man på GoJane.com läser "all man-made materials". GoJane's grejer brukar inte ha så hög kvalitet. Det är möjligt att de här paren inte alls är samma sorts sko. Hmm, nu när jag tittat på dem ett tag och jämfört ser jag att remmarna verkar skilja sig åt, även sulorna. Anywho, fina skor är det oavsett hur kvaliteten är!


bild: thecobrasnake

Med eller utan den där minen så tycker jag hon är otroligt vacker! Söt som socker. En ljus, lös tröja med en mörk sjal, enkelt och så snyggt! Även de bruna rådjursögonen gör sitt tror jag. Blir sugen på att beställa hem lite bruna linser..

Äntligen är tentan över! Det blev utgång i lördags, trots att jag var trött som en gnu. Det var ju sista Dirty Fransk (en rockklubb) för terminen. Mitt nyinskaffade, vinröda AA-fodral åkte på och den gjorde succé, kanske lite för stor succé. Idag skulle jag ha jobbat, men när jag begav mig upp vid 08.15 var magen inte att leka med. Illa mådde jag. Inte blev det bättre när klockan slagit 09.00 heller, så då ringde jag in och sjukanmälde mig. Sen gick jag och la mig igen, med kläderna på och allt. Min älsklingskatt vid fotändan. Guld värt, minst sagt. Nu har jag nyligen vaknat igen, och insett att jag drömde något underbart. Jag drömde att jag var kär, och mannen var kär i mig. Men hur kul var det att vakna upp och inse att det bara var en dröm? Gah. Jag skulle kunna ha en underbar man som är snygg som få och som är allt jag vill ha hos en pojkvän, men jag känner inte det där jag vill känna, pirret. Lagom frustrerande då han vill ha mig.

Lite härlig musik får det minsann bli också:

Jobbiga veckor fyllda med alla sorters slit. Om en vecka från idag kan jag pusta ut. Då är min franskatenta, och därmed även kursen, över. Efter det ska jag och Issa iväg nånstans för att fixa julklappar, men kanske mest också för att umgås ihop och ha det härligt. Denna veckan skulle jag bara jobba en dag, men jag blev inringd så jag jobbade mer än så = mindre pluggtid. Stressad känner jag mig. 19 kapitel med glosor och massvis med verb som ska kunna böjas hit och dit. Vad mycket jag wajnar, hah.

Jag kom hem till Lund från mina föräldrar idag vid 1-tiden. Därefter bar jag och Em oss iväg till stan, dels för att köpa lite dekorationer inför kvällens filmcafé (SATC-filmen ska visas och vi kör fullt ut på temat) och dels för att jag skulle möta upp en tjej som jag köpt ett vinrött AA-fodral av. Just nu har jag det på mig och vill inte ta av mig det. Men det får åka på igen senare ikväll. Nu måste jag ner och hjälpa till att fixa allt till filmcaféet; club sandwiches, virgin cosmopolitans och brownies, samt dukningen. Hoppas det kommer mycket folk :)