Jag har alltid gillat Tom Hanks. So down to earth even though he's famous. That's rare. Ja, lite svengelska. Sitter och försöker få ihop ett Response Paper som ska in på onsdag men kollas genom imorgon. Det står bara still. Hursomhelst fann jag denna:

Sen var jag tvungen att kolla upp om filmen finns riktigt eller inte. Den fanns nämligen med på Tom Hanks Myspace sida bland Pranks of Hank. Men jo, den finns! Fast det officiella premiärdatumet är inte förrän 7 november 2008. Det blir en lång väntan.

Fasen att jag har så små fötter. Hade jag haft två storlekar större kunde jag ha haft de här snygga skorna från Nanny State.
Jag tror att det är ett faktum nu. Jag måste verkligen köpa mig ett par nya skor.. och det illa kvickt (innan jag blir tokig) :P

Jag har skickat iväg inbjudningarna till min stora 20-årsfest nu förresten. Den 23e februari smäller det och tiden knappar in snabbt :D Fast jag har inte bestämt temat än. Funderar lite på djur- eller 60-talstema. Hmm. Knepigt. Kom gärna med förslag! ^^

Take care! /loui

Lite fräcka t-shirts hade inte suttit fel. Har ni tips på någon bra sida där man kan hitta det till ett bra pris?


Dessa tre (liksom väldigt många andra) finns hos Palmercash.

image112
Nästa gång jag har vägarna förbi Buttericks kommer jag definitivt att hålla ögonen öppna efter dessa brillorna. 35 kr kan de ju vara värda, eller hur?

Jisses vad blogg.se buggar. Är "världen" inte stor nog åt oss alla eller har de bara problem med någon server?

Idag har jag varit så otroligt förkyld att mina lektioner var jobbiga. Svidande ögon och rinnande näsa, som stundtals är helt täppt. Ja, ni vet hur det är. Så istället för att plugga en massa när jag kom hem vid 17 började jag trixa ihop en header. Väldigt längesen jag höll på med grafik, men en del av skillsen sitter nog fortfarande i :) Det är min katt Eskil som är med på bild förresten :D

Nu ska jag kurera mig med nässpray och brustabletter à la multivitamin. Hoppas ni klarat er från att bli förkylda! Take care /loui

I lördags var det rejält mycket fest. Festandet började ihop med min bror. Jisses, vad jag älskar honom alltså. Är så lyckligt lottad över att ha honom. Sen bar det ner mot klubben här i källaren. Mycket folk och brabra musik. Det bästa är att jag kommer in gratis eftersom jag bor i huset, hah :D Gratis är bra lär man sig som student.
När klubben stängde var det trean som gällde. Där var det efterfest med kortspel och Twister. Riktigt roligt. Lika roligt var det dock inte dagen efter. Fy vilken söndag. En sån söndag då man hela tiden tänker "jag ska aldrig dricka igen". Jättebra att jag skulle jobba på filmcaféet också. Stå och laga morotskaka och fixa ihop baguetter. Efter någon timme blev det lite för magstarkt så jag gick hem och sov lite, heh.

Till vänster ser ni en del av min festklädsel. Jag älskar mitt hår :B Fodralklänningen kommer förresten från Gina Tricot och sålde här nere i trakterna i alla fall slut på ett litet kick. Spegeln hos den person jag tog bilden är f.ö. riktigt nasty. Det är inte jag som är prickig alltså ;)

Idag däremot har jag mått mycket bättre, ja.. om man bortser från min förkylning som brutit ut rejält nu. Med tanke på hur lite mat jag fick i mig igår så lagade jag till korv stroganoff idag och det var jäkligt gott kan jag säga er. Har till och med mer över så det räcker tills imorgon också, yey.

Nu ska jag påbörja boken jag ska ha läst ut tills nästa vecka och kunna alla ord i. Ett tips för alla som tror det är slappt att läsa engelska på universitetet: Det är det inte!

Hmm.. kanske jag ska behålla den ändå. Den är verkligen skitsnygg :)


Min lilla skosamling vill ha en ny kompis och jag vet att jag kommer att hålla utsikt efter dessa från Bianco Footwear. Kostnaden för underbaringarna är 1 000 kr. Hmm, är de bruna eller svarta snyggast?

Det blev ingen jättesen kväll för mig igår. Jag möttes av skrikande människor (så uppfattas många fulla människor när man själv är nykter) så jag begav mig ner till min våning igen och började att baka kladdkaka vid sådär 23:30 :D När den var klar åt jag den (inte hela) hos min bror som också bor på samma våning :) Rätt härligt. Jobbigt att sova sedan bara, lät som att hela stället höll på att rasa samman. Dunsar i mitt tak (deras golv). Så nu har jag väl sovit cirka 5 timmar. Pigg och glad! :P

Nu ska jag hoppa in i duschen innan mina föräldrar kommer hit och hämtar upp mig. Sen ska vi vidare till Malmö för att kolla på en lägenhet på Turning Torso (bara för skojs skull, ska inte flytta dit xD). Mina föräldrar är roliga dem.

Take care! /loui

Tidigare idag var jag tvungen att välja ut en engelsk dikt att ha på Poetry reading under litteraturdelen av min engelskakurs. Den skulle vara mellan 4-16 rader lång och engelsk. Det kanske inte låter så knepigt att hitta någon, men det var det. Någon som jag känner för och vill jobba med under ett flertal lektioner framöver. Lyckligtvis fann jag en. Givetvis av mästerlige William Shakespeare :)

Ikväll har min vän S inflyttningsfest en våning ovanför där jag bor. Klockan är över åtta och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig. Kanske min nya galaxyklänning som jag berättat om i ett tidigare inlägg, om den inte känns för proper. Hmm.. Ska ringa S och höra hur läget är där uppe ^^

Kanske dyker det upp bild på min outfit senare. Hoppas ni får en underbar fredagkväll! Take care! /louiTycker du att de här tre bilderna är roliga ska du definitivt göra ett besök på Fulheten.