tröjklänning från chicy.se, kappa från forever21.com


Jag har precis vräkt i mig en kokosboll och 2 små lussekatter. Väldigt, väldigt gott. Sitter och kollar på Äntligen Hemma. Måste erkänna att jag alltid har varit svag för både Martin Timell och husliga grejer såsom inredning, pysslande och snickrande. När programmet är slut ska jag spana efter lite nya möbler på bland annat ikea.se. Internet är bra när man inte vill sätta foten utanför ytterdörren p.g.a. dåligt väder.

Förresten, kappan på bilden ovan gör mig knäsvag. Vad tycker ni om den?


Marc by Marc Jacobs Fall Winter 2008-2009.


Igårkväll var jag på jobbets julpepp. Hela region Skåne var där. Där fick vi bland annat reda på vilka kampanjer som kommer att gälla denna julen. Tomten var där (en utklädd medarbetare). Jag vann förstapriset i en tävling som pågick under kvällen och mitt pris var en Nokia 6600 fold.

Jag har aldrig tidigare haft en Nokiatelefon så det kanske var dags nu. Samtidigt så funderar jag lite på att sälja den, den går ju trots allt lös på 3 395 kronor enligt Nokias hemsida när den väl släpps i butikerna. Hmm, hmm..

Topman, 1 799 kr.

Fars dag i all ära, men den här kavajen skulle passa lika fint i min garderob. Efter att jag rensat ut allt gammalt skit såklart, heh.

Hoppas ni haft en toppenhelg!


Förresten, här nere skiner solen och himlen är alldeles blå. Snart blir det en promenad i Malmö stad.Denna skapelsen blir ett femstjärnigt hotell inom det vackra, vattenfyllda stenbrottet nära Shanghai i Kina, och väntas vara klart i maj, 2009. Den innovativa designen av 400-säng Resort Hotel står två nivåer högre än bergväggen i det 100 meter djupa stenbrott och omfattar undervattensbruk allmänna utrymmen och gästrum. Ett vattenlevande tema löper genom utformningen både visuellt och funktionellt. Idrottsanläggningar och ett tio meter djupt akvarium ingår också i planen. Hur fantastiskt låter inte det?

Källa.

Inlägg från i onsdags som tydligen inte ville läggas ut vid det tillfället:
Med en alldeles för stressig morgon glömde jag bort att läsa tidningen. Väl på jobbet fick jag reda på att Obama vunnit presidentvalet och därmed blivit USA:s 44:e president. Det känns nästan lite snopet, att inte ha kunnat vara med på en valvaka och att sedan inte vara medveten om hur det gått ens. Här kan man läsa hur det är tänkt att världen ska bli med Barack Obama. Så vitt jag kan avgöra låter det ju bra i alla fall.


Jag är trött som en gnu. Det blev inte mycket sömn inatt. Imorgon börjar jag jobba; är lite nervös inför det faktiskt, hah.
Nu ska jag iväg och se hur det går för Em med sin flytt upp en våning här i huset.