Att det är ont om uppdateringar här nuförtiden beror på att jag håller på att fixa med webbhotell och leker ihop en ny layout. Tids nog så kommer det bli färdigt, och jag ska försöka att inte göra er besvikna.

Jag har förresten fått jobb i en Teliabutik nu, wouhoo!


Bild: mapsofworld

Världen är för stor och för spännande. Nära på varje dag är det någon ny plats jag får lust att bosätta mig på. Bara sådär för en liten stund. Få ett humm om hur det är just i det landet, just där. Jag har många bollar i luften gällande jobb, och jag håller alla mina tummar (d.v.s. två stycken) för att det ska gå vägen och en fin lön ska hamna på mitt konto. Jag behöver pengar så som jag vill resa och upptäcka. Jag har till och med skickat efter information om att bli reseledare, hah. Ingen vidare lön, men man får i alla fall resa.

Graouwr, irländare. Jag är lite halvt betagen. Detta var första låten jag hörde när jag vaknade i morse. Utanför skiner solen och det känns som att det kommer bli en väldigt bra dag. En promenad kommer det sannerligen att bli.


Det blir som en follow-up till mitt föregående inlägg om att inte behöva välja (då om olika operativsystem). Nu handlar det däremot om språk. I höst ska jag nämligen läsa både franska och italienska. Jag kunde inte välja. Franska har jag läst förr så jag tror mest jag behöver en repetition, därmed har jag även valt italienska - för att lära mig nya saker. Igår och idag har det varit upprop och det verkar som att föreläsningarna funkar ganska bra för mig, inte för många krockar alltså. Jobb om dagarna, studerande om kvällarna. Förhoppningsvis mer fria pengar än tidigare terminer.

Nyligen har jag vunnit en Tradera-auktion så jag är mycket glad. Inte vilken auktion som helst, en mycket speciell Acne-tisha var föremålet. Ber om ursäkt att jag inte vänt på den sista bilden ;P


Foto: Bakerella.

Nu blev jag sugen på att baka riktigt härliga cupcakes, såna där fyllda med fantasi. Nomnom.

För mig som kört Windows i många, många år ska det bli rätt så mums att kunna köra det på MacBooken. Alldeles strax ska jag installera Parallels Desktop 3.0. Såhär fungerar det:


Jag och två coolingar på huset där jag bor har startat en matblogg ihop. Det kommer att bli väldigt intressant att se hur den växer till sig och blir fylld med recept på all världens luncher, middagar, efterrätter, godis - you name it. Så snart den kommit igång lite ska jag ge er adressen : )