Det skulle mycket väl kunna vara en utav de mest underbara hobbys som finns.

Korta jeansshorts och oversized skjorta - ja tack, mer sånt. Stor, härlig sjal och solglajjor. Converse funkar mer än bra. Om det så än blir en gnutta värme och sol så är det det jag kör på imorgon. Håkan, Joel och alla de andra gubbar och gummor man mår bra av ska spelas i öronen. En vinare och någon att dela den med (jag kan ju inte fixa hela flaskan själv en vanlig torsdag). Snälla?

En man med gitarr sjöng på "Travis - Why Does It Always Rain On Me?" när jag gick över Gustav under lunchen. Det var längesen jag hörde den låten sist och den har följt med mig hela dagen lång. Vid varje tyst sekund är det den jag börjar nynna på. Why does it always rain on me? Is it because I lied when I was seventeen? ...

Äntligen internet här hemma igen! Min far tog kål på vår routor i lördags så jag hade ingen skoj bakislördag eftersom jag får musiken via Spotify och älskar att sitta på Youtube. Hursomhelst, en uppdatering här kanske inte vore helt fel. En hel Malmöfestival har ju trots allt susat förbi. Jag jobbade varje dag under den utom söndagen och sista fredagen. Eftersom jag delvis bor mitt i Malmö centrum så blev det såklart ett besök på Stortorget nästan varje kväll när artister såsom Thåström, Bob Hund, Miss Li, Dead by April, A Camp spelade. Minimunkar förgyllde min promenad hem från jobbet. Flottigt och superonyttigt, men samtidigt så otroligt gott. Efter en lång dags jobbande var jag värd det.
Sista fredagen blev det party. Nattan kom på besök i Lund och vi korkade upp både det ena och det andra. Dessvärre vägrade regnmolnen flytta på sig så det var lite segt att komma igång. När vi satt på bussen in till Malmö var klockan runt 22 men regnmolnen hade banne mig gett sig av! Vädret var himla härligt, alldeles precis lagom varmt. Vi mötte upp vänner vi inte träffat på länge på lilla torg. God dricka och gott sällskap. En fredagskväll när den är som bäst.
Efter festivalen var mina fötter omtåliga må jag säga, de fick stå upp mycket; hela jobbardagar och sedan under konserterna också. Fasen också att jag inte hade på mig en stegräknare.. det hade nog varit intressant att se det resultatet.

Jag har sökt tre stycken kurser för höstterminen, två stycken kvällskurser och en distanskurs. Jag vet inte hur det blir med jobbet, och jag tackar nog ja till en civilingenjörsutbildning om jag kommer in där. Jag har en reservplats. Det är dumt att söka i efterhand, riktigt dumt. Jag har i alla fall en bostad i Lund och det är tokmånga som skulle vilja ha den kan jag tro. Ett jobb har jag också, galet bra!


Drömklänningen bär Keira Knightley i filmen Atonement. En fantastisk, smaragdgrön silkesklänning.

Det här är bättre än originalet, lätt. Detta får bli kvällens nattavisa :) Ja, jag är ledig från jobbet imorgon annars hade jag varit i sängen så här dags, heh. Hoppas ni ha det fräckt!


Mycket youtube-klipp nu, jag vet. Detta klippet står kort och gott för att man kan göra det man vill, bara man har modet att försöka, och peppad det blir man utav det! I've got soul, but I'm not a soldier...