Nu blir det roadtrip till havet!

Två av mina bästa vänner, Petra och Lave, på Petras studentfest. Jag saknar fjöntarna.

Sverige förlorade matchen och Hart förlorade mig, men det var gårdagen det. Jag borde inte få titta på någon sport alls eftersom jag faller in i det för mycket. För mycket känslor.

Idag var en fin jobbardag, och då menar jag varken att det var ont om kunder eller att A inte jobbade, nej, men jag fick en hel del trevliga kunder. Av en tant jag hjälpte att få rätt på telefonen så att hon enkelt kunde skicka sms igen (ställa in rätt meddelandecentral och lägga in snabbnummer bland annat) fick jag en påse och ett paket från ett konditori innehållande en smarrig jordgubbshistoria och en chokladkaka. Mums. Bra service lönar sig :) Tror det blev rätt mycket bonuspoäng dessutom. Det gäller att sälja rätt grejer, hah. A hade inte sina två buddies på jobbet så han gav med sig och kunde snacka med mig också. Jag kom ifrån jobbet runt halv fem och sedan var det stekstek på terassen. Jag är ju för fasen ledig imorgon så då bär det iväg till Skanör-Falsterbo! Mer stek då, ja, tack.Nu sitter jag och sjunger en massa Coldplaylåtar. Michael Jackson har spelats om och om i huvudet ett bra tag, jag behöver ett avbrott. Det är galet. Han var den där odödliga människan som alltid skulle finnas där. Nu är det hans musik som är kvar, hans starka musik som alla känner så väl till. The Maccabees blir det också, Toothpaste Kisses. Gunget i den. Mys, mys. Den låten fastnar och nynnandet tar aldrig slut.

Nu blir det Felicity igen. De senaste dagarna har jag nött avsnitt efter avsnitt må jag säga. Tekniken var rolig på 90-talet, eller nej; den var nästan obefintlig, jämfört med idag that is. Jag vill ha de bra bitarna nu, men de kommer tids nog. Jag har hela säsong 2 också! Wouhuo.

Rätt så söt, men frågan är om det är tillräckligt? 299 kr från Gina Tricot. Jag sparar hellre de pengarna och satsar på något i bättre kvalitet. Många bäckar små..


Idag slutade jag tidigt, redan kl 17.00, och hade först tänkt bege mig hem och ut på terassen för sol, men icke, solen var som bortblåst så jag gick rundor på stan ett tag istället. Jag kände mig inte så värst inspirerad och fötterna var trötta efter att ha fått bära upp mig hela dagen. Gina Tricot var rörigt och i provrummet kryllade det av dammråttor. Med mig hem från stan sen hade jag dock en parfym à la Britney Spears, Fantasy. Jag har gått och sniffat på den länge och idag blev den min. Värt att nämna att jag har två parfymer till på min önskelista så det återstår att se när parfymsamlingen utökas ytterligare.

Två arbetsdagar kvar denna veckan och sex stycken i den kommande, sedan är jag ledig i två veckor! Mwah.

God natt hörrni! Puss

"ITS OFFICIAL, HILARIE BURTON AND CHAD MICHAEL MURRAY ARE NOT COMING BACK FOR SEASON 7" I don't like what I'm reading. Men ey, jag har iaf en bit av season 6 kvar att se tack vare att jag började om på season 1 ^^ F.ö. är season 5 bäst. Youtube-klippen går att se om och om igen. Hilarie är en idol (iaf i rollen som Peyton), faktiskt. Jag har inte många sådana. Och den energi som Sophia Bush (Brooke) utstrålar är något jag eftersträvar att också ha, hah.Sedan hoppas jag att bästa kusinen har det underbart i Frankrike och fångar alla de fräcka surfingvågorna! Keep me updated!

Puss och god natt!

Klänningen skriker sommar. Jag skriker också sommar. Tillsammans kan vi skrika ihop och få solen att värma om än lite varmare än den gjort idag. Topshop är inköpsstället.

Nu har jag fått tag på bilderna från mitt midsommarfirande för jag glömde ju såklart min kamera hemma hos Issa. Många av bilderna är suddiga och helt kassa. Fyllebilder? Hah. Men denna är ganska härlig. Ett härligt gäng, god mat och solsken! Underbart.

Damn, vad min vän herr E.V.K. är bra. "Ink on paper" kallar han det och det finns många fler verk att bli förtrollad av. Damn.


bild: graphicthoughtfacility


adidasjacka, halens.se

Kanske gillar jag den just bara för att den egentligen är fruktansvärt ful, hmm. Vad tycker ni?

Dåligt med uppdaterande här, jag vet. Denna veckan har jag jobbat må-lör från morgon till kväll, vilket resulterat till en mycket trött Louise.

Nuförtiden leker jag med nya designer (både till mig och er) och specialeffekter (knepigt att få dem att fungera på blogg.se), pluggar in sådan matematik och fysik som jag kunnat en gång i tiden inför ett intagningsprov, funderar över hur jag bäst ska spendera mina 2 veckors ledighet som jag har i sommar, och ptja.. försöker njuta av livet, heh.

En av mina bästa killkompisar har flyttat lite närmre. Himla trevligt. Det får bli ett besök någon dag då jag inte är helt slut efter jobbet.

Den kreativa kursen jag läst under våren är över, men pysselsuget består. Fler plasthalsband ska skapas, och kanske ska lite klädesplagg sys om. Experimentera mera.

Hmm, jag funderar även över att ändra om bland kategorierna och göra dem färre - om det går. Det tar tid att göra en hel design när det finns så många skilda idéer om hur det ska se ut, hah. Jag saknar även de hemsideprogrammen jag har på min PC som inte fungerar på Mac, inte för att jag har problem med kodandet utan snarare för att det går snabbare att få det så som jag vill.

Puss


badshorts från h&m


I'd like these, men antagligen är de för stora för mig även i minsta storleken, buh. Herrar kan ha så fina grejer.