Det kommer att se lite galet ut på bloggen ett tag, vilket beror på att jag håller på att lägga ut den nya designen! :)

Somliga fötter passar i vilka skor som helst. Livet är inte rättvist.

Jag har hållit på i x antal timmar med en ny bloggdesign nu. Har äntligen fixat ihop ett menysystem som jag gillar :) Efter lite mer trix med färger och sedan lite finslip så får ni med se den! ^^

Nu är mina fötter kalla och riktigt skriker efter att få gömma sig under täcket. Jag funderar på att lägga ytterligare en filt ovanpå den filt jag redan har på täcket, hah. Jag gillar värme


När jag vaknade idag var jag jättesugen på scones, och nu är de i ugnen. Snart klara! Smör och sylt eller marmelad på - mums!

Jag är på ett mycket bra humör. Denna onsdag är jag ledig. Morgonen var regnig men nu jäklar skiner solen och himlet är blå med bara några få moln. Jag roar mig med att dricka kaffe och sammanfatta fysik (jag är bara på fysik A än så länge). Snart beger jag mig ut en sväng med kameran för att fota den vackra hösten och senare idag ska jag till en av mina bästa vänner för att laga mat och se på film. Hur ser er onsdag ut? :)

Jag har lyckats formatera en extern hårddisk så att jag nu kan använda den både till min PC och Mac :) 1 Tb är nam nam. Filmer, foton, musik, spel etc ska sparas på den. Jag ska även installera Windows XP på en del av hårddisken på Macen så att jag kan använda en del favoritprogram och spel från PCn :) I'm lovin' it!

Utifall att någon av er är på dåligt humör (eller bara vill bli ännu gladare) så spana in den här fruktansvärt söta valpen:

Jag hittar inte min dataslapp till kameran. Puts väck. Och jag som håller på att rensa ut i stort sett HELA min garderob där det finns en hel del oanvända plagg och annat smått och gott som ska säljas. Foton underlättar ju så jag behöver min datasladd. Hmm hmm. Anyhow, när jag väl funnit den så kommer jag lägga ut plagg och grejer i min bloppis som då kommer att få sig en behövande uppdatering. Adress kommer när det blir dags :)