Jag är i Malmö och trixar och fixar. Vad tusan ska man ha på sig? Vädret ser väldigt ostadigt ut. Tänk om det regnar? Tänk om solen kommer fram så att det blir skitvarmt? Vill inte bära på för mycket. Drickan väger ju med. Lave har filtar och jag tar med paraflax. Teamwork. Vi ska hitta nåt att grilla sen också. Johan från Underoath sitter tydligen hemma hos min vän Em där i Lund, jahaop. 8 pers på liten yta (Em's lägenhet), fler ska det bli. Främsta målet är stadsparken, Lunds kära underbara stadspark. Undra om de vimsiga hönsen är kvar.

Jag vann förresten en tävling på MakeUpStore's klubbkväll igår! :D Har tyvärr inte tid att fota och lägga in bilder nu men det ska bli av kanske imorn!

Hoppas ni får en fräck valborg!

Testar ett litet smsinlägg :-) Glassar i solen nu. Hoppas att allt är fint med er!


Termometern här i Malmö står på 18,9°C!! Slå det ni! ^^


Tjillevippen! Min kameramobil är inte den bästa. Är rätt sugen på att införskaffa mig någon ny fräsig mobil.. men det finns så många att välja bland, och kommer man ändå upp i samma prisklass som systemkameror, ja, då blir det ju definitivt en systemkamera istället :]

Jag har förresten hunnit med att måla en tavla idag! Den ligger och får torka till sig nu men den ska lätt fotograferas (med min riktiga kamera, inte den kassa mobilens) imorgon när solen vaknat.


Hej bloggen! Idag har jag varit och jobbat massor och inte orkade jag gå upp i god tid innan jobbet för att hinna skriva en skvätt - nej, det kommer nu istället, heh.

Är som sagt precis hemkommen från jobbet och sitter och njuter av en kopp varmt kaffe och pysslar lite i Photoshop. En design med lite våriga färger ska det bli har jag tänkt mig, och sedan trixande på en design som blivit beställd :]

Måste komma ihåg att ladda kamerabatteriet till morgondagen då det bär av mot konstrunda på Österlen!

TTYL!
(Översättning: TTYL = Talk To You Later = Vi hörs senare)


Mr. P
, som håller hus där borta i staterna, postade den här bilden tidigare idag. Det är inte okej.

Hur varmt är det hos er?

Jag använder ofta uttrycket: "Nattinöffs!" - mitt sätt att säga god natt på - och att någonting är "mums" (bra skit), se raden nedan.


Någon gång vill jag bo i ett land där: folk talar något annat språk än svenska, gärna engelska eller franska. Språk är mums.


På second hand kollar jag mest efter: Väskor. Jag tycker ärligt talat att gamla kläder är creepy.


I mitt kylskåp finns alltid: Mjölk, mjölk och mjölk.


Jag är bra på att: lära mig nya saker, vara positiv, rätta andra som har fel (dålig egenskap ibland, mjao), vara tidsoptimist.


Jag är dålig på att: inte vara ute i sista stunden, förlora, ta folk som inte kan stava seriöst.


Ett land jag alltid velat åka till: Australien.


Jag handlar mat på: Mestadels ICA. LIDL - NEJNEJNEJ!


Om jag hade ett husdjur skulle det heta: Uffe.


Jag samlar på: Teknikprylar och - for now - armbandsur.


Min något udda favoritsysselsättning är: Udda är det väl inte, men jag gillar att gå långpromenader helt själv.. ensam med mina egna tankar.


Jag är 22 år gammal och bor i en lägenhet på Gamla Väster (Malmö) varifrån man kan se massvis med hustak och en liten gnutta hav.