foto

Jag är expert på snygga miner. Hah, man ser ärret och det tjusiga blåmärket på armen från förra helgens bravader.


Idag har jag varit på gymmet i nån timme och jag känner på mig att det kommer dyka upp träningsvärk imorn, hah. Men jag gillar träningsvärk, då märker man att man varit duktig. Kvällsmaten bestod av ett meal från McDonalds vilket ifs motverkar nyttan av mitt gymbesök lite :P

Jag har dessutom hunnit fotografera nästan allt som ska åka upp i min bloppis :)


bild: iphoneindia.gyanin.com

Jag har inte skaffat mig någon iPhone trots att jag varit sugen ett bra tag då jag nära på dagligen jobbar med mobiltelefoner och dylikt. Om deras nya blir i aluminium istället för plast så tar de ett steg i rätt riktning eftersom det lätt blir sprickor i plasten på föregångarna även med pedantiskt användande.

Tycker ni att deras nya, enligt detta koncept, är snygg?

Nu är jag hemma i Lund och vänder ut och in på garderoben. Min stackars säng har en massa klädhögar på sig nu; en som ska slängas, en som ska behållas, en som kanske nån annan kan ha glädje av och en med grejer jag inte kan bestämma mig om.

Jag älskar stället jag har här. Synd att jag inte kan packa ner alltihop och stoppa det i fickan och sedan packa upp rummet på platsen jag hamnar härnäst.

Matdags nu! Spaghetti med köttfärssås, möms!

Idag följde en flanellskjorta med mig hem från MQ's herravdelning. Rea, så den gick bara loss på 250 pix. Jag älskar flanellisar!

Mamma tyckte att jag redan hade en snarlik hemma, vilket jag försvarade att enda likheten var att båda är ju skjortiga flanellrutor! .. Båda är ju rutiga flanellskjortor! skulle ha kommit ur min mun. Hah, felsägningar är bra.

En sån där låt då en massa härliga minnen dyker upp, och även längtan efter nya sommaräventyr.Jag vill ha alla dessa klockorna med! Och ja, ni kan nu officiellt kalla mig för klocknörd :P För er som undrar så hittar jag klockorna hos en vän jag har i utlandet, därför jag kan få bra priser på klockorna. 150kr/st för dessa t.ex. :)
Jag är svag för solupp- och nedgångar. Motljus, mums. Notera den blåa himlen på översta fotot - vi går mot ljusare tider!Stackars små tosiga änder så som de snubblar omkring på den hala isen.


Nu bakar jag en stor sats lussekatter! Har morteln i högsta hugg!


bild: covetlover, chictopia


Under natten kom det snö här nere i Malmö. Alla hustak är nu vita och staden är stilla. En sista suck av höst och vinter nu innan våren får ta och närma sig med enorma steg.Det är farligt med webbshoppar (vad fult det ordet ser ut på svenska förresten!); jag tror jag kommer att beställa en i vardera färg, hah. Jag gillar verkligen enkelheten i den här klockmodellen och texten på visarna är fräck :D 100 pix ligger de nog på (vet inte om Tullverket känner för att stoppa någon enstaka klocka). Vilken färg hade du valt?

Nu går en av mina favoritfilmer på tv nämligen Pride & Prejudice, och trots att jag sett den otaligt många gånger så kan jag inte låta bli att se den igen. På TV3 går den. Missa icke om ni inte sett den än! I love, love, love it.


bild från google då min ej kommit än

Idag unnade jag mig denna underbara palett med 120 stycken högpigmenterade ögonskuggor! Om någon vecka bör den ha kommit! :D

Idag blir en nyttig söndag. Det blir en sväng till stadsbiblioteket för att låna hem någon matematik- och fysikbok så småningom (jag pluggar inför ett antagningsprov). Städning av rummet har jag redan börjat med; det är ett never-ending projekt. Om jag hinner ska jag även börja riva ut saker ur ena garderoben, det är minsann dags för en rejäl garderobsrensning inför våren. Jag vet med mig att jag har en hel del vår- och sommargrejer som jag själv inte använder så håll utkik under kategorin bloppis & auktioner här så småningom :)

Hoppas ni får en fräck söndag!


foto: Louise, nikon d40x.

Efter att ha varit ute en vända nu ikväll med systemkameran insåg jag att jag kanske ska ta och lära mig den när det är lite ljusare ute. Min kompaktkamera (Nikon P5000) är en aning snällare att använda. Nåja, practise makes perfect! eller något i den stilen...TRANSLATION! After a walk with the system camera (Nikon d40x) this evening I realised that it would be better to learn it when it's brighter outside. My compact camera (Nikon P5000) is a bit more user-friendly. Well, practise makes perfect! or something like that..