Om 2h är sommaren här!

Idag, efter jobbet, loggade jag in på Traderas hemsida för att kolla om mina auktioner fått fler bud. Men så var alla avslutade och stod att de inte blivit sålda?! De skulle inte avslutas förrän den 26e mars på kvällen och dessutom var där redan bud så jag fattar inte vad som hänt. För att göra saken värre så har Traderas support usla öppettider så det blir till att vänta till typ lunchtid imorn för att få tag i dem. Inte sugen på att lägga upp fler grejer där för närvarande. SUCK!

Något vettigare ställe än Tradera - ja, tack. Ge mig tips?

Tänk att mjölk blandat med lite pulver efter en stund i kylen kan bli något så gott som chokladpudding! Mums!

Saosin har ställt in sin konsert. Jag hade sett fram emot det hur tokmycket som helst. Biljetterna släpptes - eller jag fick iaf reda på det - natten till min födelsedag.. så det var den bästa presenten. Och nu har de ställt in. Det känns som att något ryckts ifrån mig. Något saknas nu. Jag vill se dem. Ska jag behöva åka till andra sidan Atlanten för det?

Däremot så har jag en ny konsert att se fram emot nu (även om den inte kan ersätta Saosin på något sätt); Underoath! :D Jag hörde dem första gången när jag var 14 år har jag för mig, och det var Angel Below. Den var annorlunda och den satte sig. Nu är det väl A Boy Brushed Red Living In Black And White som är deras bästa låt enligt mig och Em :)

Det här är löjligt. Varför ska vi bry oss om internationella juryn i vår svenska final? Att de sedan röstar helt snett? Varför jury överhuvudtaget? Låt folket rösta, enbart.

Här kommer mina åsikter, lite utslängt ur mitt huvud.
  • Låt 4. Timotej, tuggummipopparna, har låtsasinstrument (det ser löjligt ut). Låten låter illa. Umeå gav dem 8. Illa smak där uppe hörrni. Göteborg gav dem ingenting, mums.
  • Låt 5. Jag gillar Jöback. Jag har alltid gillat Jöback. Mycket. Därmed gillar jag även hans låt. Göteborg gav honom 10 poäng, mums.
  • Låt 9. Härlig låt och hon har en underbar och speciell röst.
  • Låt 10. Låten är väl hyfsad men jag stör mig på att Eric Saade inte har någon sångröst alls. Hur skulle han ha klarat sig utan sin kör som sjöng allt och överröstade honom? Hah. Ja, han ser väl bra ut. Dock är det en musiktävling det här :)
Robin som pratade för Malmö är en bra en :) Malmö gav bara låt 4 ett poäng (lite, brabra).

Men nej, jag bryr mig inte om vem som vinner.. så länge det inte blir Timotej. Jag klarar verkligen inte av tuggummipop.Upd: Anna vann! Gött mos. Slipper att skämmas över dåliga sångare i alla fall :)
"Och Sverige förstår inte Peter Jöbacks storhet", som min mamma här intill så fint sa.

Tänk att kunna ha på sig en sval sommarklänning och sitta på en brygga med benen ner mot det levande havet. Tänk att känna solens värme mot ansiktet. Tänk att höra fåglarna kvittra och att känna blommornas dofter. Blommande körsbärsträd är nog det bästa jag vet, och vaktlarna i Botan. En tavla med det här ska jag påbörja imorgon, och gymma, och plugga, och gå en långpromenad. Njuta satan och låtsas att det är i mitten av maj. Nu är klockan alldeles för mycket. Tjingeling!

Som om det inte räckte med ett vägarbete precis utanför (som dessutom har pågått under mer än 1,5 år) - nej, nu pågår det TRE stycken på varsina sidor om byggnaden! Ingen bra sömn.. vägarbetare är tidigt hittepå. De blir ju aldrig klara....!

Well, inte lönt att försöka somna om, öronproppar lyckas inte hålla ute det mörka brummandet av maskineri från gatan. Nu blir det dags för duschen. Hade planerat in att plugga men oljudet förstör den möjligheten.


Hah, jag hade visst glömt att trycka på "Publicera"! Det här ovan skrev jag alltså tidigt i morse :P