Efter att idag ha kommit hem från Helsingborg har jag suktat efter fjäderörhängen. Hur tjusiga är inte de jag har med i kollaget ovan? :) Fjäderlätta ting är dessutom bra för öronen.

Första tentaperioden under min utbildning är nu över! Och jisses vad bra matten kändes. Jag gjorde faktiskt alla tentauppgifter två gånger (fann några slarvfel) och hade ändå 2 timmar till övers när jag lämnade salen. Nästan så jag vågar hoppas att jag spikat den :)

Ikväll blir det utgång hur trött jag än är (sov kanske 4 timmar inatt)!

Nu har blogg.se damp. Jag loggas ut stup i kvarten!

Det lustiga med att gymma är att så fort jag har träningsvärk så inbillar jag mig själv att jag nästan kan se hur musklerna växer! Hur jag kom in på detta? Jo, jag gjorde en pluggpaus (igen) och lyfte mina hantlar x antal gånger. Sedan så har jag träningsvärk i hela kroppen från igår :b + jag är klen och får lätt träningsvärk eftersom musklerna inte behöver jobba mycket innan de wajnar.

Back to business nu igen!
Tog förresten juice istället, känns mer hälsosamt än att knarka kaffe.

Upp vid samma vanliga tid idag, 05:40. Kändes väldigt dumt att behöva gå till stationen när det nästan var 2,5h tills vi skulle börja. Men pendling och kollektivtrafik är skit. Idag har jag varit på studiebesök ute vid Väla (rättare sagt hos Skanska). Den smurfblåa hjälmen och lilla reflexvästen (M/L my ass! kände mig som ett dagisbarn på vift) åkte på igen. Det var pisskallt när vi gick omkring ute och spanade rakt in i nya delen av Väla. Lite fräckt ändå med en sådan genomskärningsvy som vi fick se, alla våningar, som om man kapat av det mitt på. På deras kontor när projektchefen skulle svara på våra frågor stod det kaffe mitt på bordet, men vi bjöds inte på någon. Snopet. Det hade suttit fint i kylan.

Efter att studiebesöket var avprickat på schemat skulle vi försöka hinna med lunch på IKEA. En föreläsning tillbaka på skolan skulle börja kl 12:00 och när vi slutade var klockan runt halv elva. Matbrickorna klara med glas, servetter och bestick fick vi klargjort för oss att maten inte började förrän kl 11:00. Vi drygade oss och sedan fick maten slängas i snabbt då bussen en bit därifrån gick vid 11:30 och sen stress till skolan för att hinna (nästan) i tid.

Nu är jag hemma i Malmö igen. Försöker ta tag i matten som jag snart har tenta i, men det går sisådär. Svårast är det väl eftersom jag tycker att jag kan allt (men alltid är det väl nåt som inte sitter). Dessutom har det avstannade bygget utanför (som varit avstannat i säkert 6 mån nu, gigantisk grop i marken som gör det svårt för bilar att komma förbi) kommit igång igen. Fullt bankande. Dum timing att starta mitt i tentaveckan. Och jag som redan har huvudvärk.

Naeeej. I med mer kaffe så lyckas jag plugga lite mer!
Får belöna mig själv ikväll med att pyssla med designer och grafik :) Alltid skoj att sitta och rita små pixelgrejer ^^ Minifoods etc. Får välan ta och uppdatera bloggens design med snart. Jag har förresten märkt att det är ganska stor färgskillnad på hur det ser ut på PC och Mac (den är snyggare med Mac) :P

Nej, men om man skulle ta och lägga ut över 1 200 spänn för ett par gummistövlar?
Eller köpa ett nytt batteri till min macbook för samma summa så att den blir bärbar igen.

Drömmer en dum dröm; klockan hade blivit tentadags och jag var fortfarande hemma. Försenad. När jag sedan vaknar är båda armarna helt bortdomnade. Förlamad. Efter ett tag börjar de så småningom att vakna till liv igen. Idag är det lördag och hela dagen ska bestå av att plugga. Till en sådan hög grad att morgondagen kan kännas lite lugnare för att sedan känna mig säker på måndag då det är dags att skriva tentan. Tentastress.
Kommer det bara rätt uppgifter så är jag lugn, men hur ofta har man tur med sådant?

Hursomhaver, nu har jag lusläst kapitel 13 (värmeledning) och det är dags för en stor frukost! Därefter kommer en upprepning av längd- och volymutvidgning, reala och ideala gaser, RCL-kretsar, växelström etcetcetc.

Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag! (;