När man bor mitt i en stad så tröttnar man på allt folk. Mellandagsrean är en mardröm. Orkar inte besöka några butiker för det är så fruktansvärt mycket folk, köerna är oändliga, storlekarna är utplockade, kläder ligger huller om buller i högar på bord. Nej tack. Jag gjorde mitt mellandagsreafyndande på nätet; två par Acnejeans för 400 pix styck! Bättre pris än ett par från H&M eller Gina Tricot, och sjukt mycket bättre kvalitet och bekvämlighet - wohoo!

Här kommer kollage jag gjort med bilder på jeansen jag klickade hem (de är galet snygga, erkänn?!):

Här kommer ett riktigt bra tips!
Om någon är sugen på t.ex. en .se-domän och inte riktigt känner för att ge 500 kr för det som man får göra här på blogg.se (förvisso med 12 mån PRO - eller vad det nu kallas - men ändå sjukt ovärt) så gå in hos Loopia.se! Där kostar en .se-domän bara 19 kr i engångsavgift! Dessutom ingår första årsavgiften (som annars är 99kr). GALET! Jag funderar på att skaffa mig några extra domännamn, bara-därför-att, haha.
Update: Hos Svenska domäner kommer man ännu billigare undan; 1 kr för första året! Däremot har jag inte hört så mycket om Svenska domäner innan så jag vet inte hur de är, men de finns med på nic.se's lista över registrar i Sverige så det borde inte vara humbug! =)

Det känns som att fingertopparna på min vänstra hand blöder. De har fått göra något de inte längre är vana vid; spela gitarr. Jag har inte haft så mycket lust för mitt musiserande den sista tiden, med tanke på allt som hänt.. Men när jag hörde Veronica Maggios Snälla bli min igen så åkte gitarren fram. Fy fan, vad den är bra! Synd att den är så kort, 2:38. Repeat.

Btw, soon I'm going brunette again! Det är några år sedan sist. Trivs himla bra i brun hårfärg och har hittat en härlig nyans så jag ser fram emot det =)