Jag tror folk snedröstat. Jag ringde för att rösta på Sebastian ikväll men det sa bara "tut-tut" i luren. Det gick inte fram. Och så gick han inte vidare, trots kvällens bästa röst och i det svaga startfältet med den - enligt mig - starkaste låten. Linda har med en bra pipa, hör här på duetten med de båda! Tänk att ingen av dem gick vidare, sinnes!


En av mina favoritfilmer, kanske till och med THE favoritfilm, är The Notebook. Här är ett finfint komponerat youtube-klipp. Dock är det en aning spoilervarning för er som inte redan sett den. Se den först, och se klippet sedan! ;)


Ytterligare en fantastiskt solig (och torr!) dag. Temperaturen ligger förvisso kring nollan, men i luften känns våren av klart och tydligt! LOVIN' IT!

Promenix igen, oui!

Nu tar jag en promenad i det soliga vårvädret! =D

http://www.youtube.com/watch?v=NCllLp9Weug <- Klick

Fick inte bädda in den här så får länka istället, men ni måste bara se den! Jag kan lätt köra den på repeat och skratta lika mycket varje gång! =DKälla: arthur-xin.com

Magical Sapor av Arthur Xin är salt- och pepparströare med pricken över i. Om man tycker att det är lite för mycket så finns det tjusiga varianter hos exempelvis Lagerhaus så spana in deras hemsida om du vill se dem.

Så här kan det se ut när jag frågar min bror om mina matteproblem:

"Louise says (17:05):
Om man råkar vara sugen på att integrera e^(sin x)*sin(2x) och tänkte sig göra ett variabelbyte. Ska man då först ta itu med inre funktionen till e, d.v.s. t= sin x, eller inre funktionen till sin 2x, d.v.s. t=2x, tro?

Philip says (17:06):
t= sin x gissar jag på"

Det är drygt att sitta med samma matteuppgift alldeles för länge...

En helg utan sömn men fylld med oro och stress. En deadline närmade sig och vi var bara 2/3 som fattade allt som behövde göras och brydde oss om det. Alla i gruppen ska få samma betyg. Hur idiotiskt är inte det för ett grupparbete där de i gruppen har olika ambitioner? Det är jäkligt svårt att få en som nöjer sig med 3/G att lägga manken till och prestera 5/VG - kanske omöjligt.

Igår blev vi iaf klara sådär på deadline-snöret, prick kl 12 mailades det in till handledare. Strukturen är väldigt bra, men det tog tid eftersom det stod olika saker på olika ställen om hur det skulle se ut.

Nästa vecka blir det opponering och veckan därpå redovisning. Sen är det väl tentavecka. Happy times! =P