Om ni också vill delta i denna tävling så får ni skynda er för den avslutas ikväll kl. 22:00! Tävlar gör du hos Dahlarna =)

Nej, det här är ingen tävlingsblogg, men eftersom jag är sjuk och hemma från jobbet idag så blev det som så att jag fann en massa tävlingar jag kände mig tvungen att delta i =P Vem gillar inte att tävla liksom? =)

Fiffigt nog har jag numera delat in alla tävling i pågående tävlingar, avslutade tävlingar och tävlingar jag vunnit!

Hoppas jag blir frisk till midsommar!

Jag är med och tävlar om en valfri väggtext ifrån Balorina.se inne hos Elina!

Jag tävlar om en Onepiece hos Louise.

Jag tävlar om ett presentkort på 300:- att handla för hos Stick in! Tävla du också hos mansondust. Tävlingen pågår från den 21/6 till den 26/6 kl 23:59.

Jag tävlar hos Mickan om en somrigt limegrön salladsskål värde 550 kr i samarbete med Hippahem. Tävlingen pågår fram till den 30/6 kl. 23:59.

Jag tävlar hos MansonDust där man kan vinna ett paket muggar från Sweet Coffee. Jag vill vinna de rosa! =D

Jag har suttit och funderat på att fixa till en kladdkaka i nån timme nu. Men likt förbannat sitter jag kvar här på stolen. Jag orkar inte röra mig. Mat vore vettigt. Men naej, inte så hungrig. Det är en dum dag idag. En årsdag. En dum årsdag. Ett sorgligt datum med dåliga minnen som ligger och gnager och irriterar tårkanalerna.

Och helt out of nowhere så börjar det regna ute...

Oj, vad jag jobbar och jobbar! Igår kom jag hem 20:30, vi stängde alltså 19:40 istället för 18:00. Lite övertid där, ja. Idag stängde vi som vi skulle, kom hem vid 19.00 med ledsna fötter. De är inte gjorda för att stå på betonggolv hela dagarna. Trött som en gnu. Juni ut sen är jag en fri fågel igen för resten av sommaren. Synd att det dröjer lite innan lönen för denna månad hamnar på kontot. Och synd att företaget lyckats förhandla bort OB-tillägget. Hur fasen lyckas man med det? Hur kan man förhandla fram sämre villkor för de anställda? Jag är sur över det, för jag jobbar rätt mycket om helgerna och en del sena kvällar. Inget handelsavtal här inte.

Jag tog precis dagens första kaffe. Första klunken var så god så god. Huvudvärken lättade. Betyder det att jag är en inbiten kaffedrickare? Naej, det kan gå flera dagar utan något kaffe för mig, och de dagar då det blir kaffe, ja, då blir det max en liten kopp =)
bild: höganäs keramik

För övrigt tycker jag att collection mugg 20 cl (designad av M. Hellgren) från Höganäs keramik har den perfekta kaffekoppsstorleken! Eller mugg för den delen, kalla det vad du vill.

Fram tills idag hade jag inte klippt mig på galet jättelänge så håret var väl ganska slitet. Däremot så klipptes nog över en decimeter hår bort så nu känner jag mig korthårig =( Dessutom är håret plattat nu så det kommer bli ännu kortare när jag duschat och håret får sitt naturliga fluff (jag har lockigt hår).

Meeeeen, det är i alla fall inga ledsna toppar längre och nu har jag finally bara min naturliga hårfärg. Jätteskönt att vara ute ur hårfärgningsträsket! Jag lär dock hamna där igen till hösten då jag planerar att klippa ungefär axelkort och färga brunt, heeh. Min frisör sa att om jag klipper det kort kan jag sälja mitt hår för det var så fint. Vilken komplimang va? =D Undra vad man tjänar på att sälja hår...

källa: metro

Men kom igen. Första gången böter - okej, men ANDRA GÅNGEN! Då måste han ju få ett värre straff än att böta 15 900 kr, en summa som bara är struntsak för honom. Bura in mannen för bövelen.

Det känns som att det kommer upp en del tävlingar här idag, men jag kan inte motstå chansen att vinna så fräcka priser. Delta ni också vettja (även om det försämrar mina chanser, heh) =)


Hos JOHANNA kan man nu vinna en one piece som kommer från chillunited

Hur perfekt är inte det med tanke på hur mycket en one piece kostar? =p

Städastädastäda. Det är så tråkigt. Jag vill ut i solen och hamnar på terrassen med jämna mellanrum (vilket inte gör att själva städandet går fortare..). På golvet ligger olika pappershögar sorterade efter olika kurser jag läst. Somliga ska sparas, andra slängas. Men var ska allt jag vill spara få plats? =P

Förresten, jag har placerat min blogg i Malmöbloggkartan.se!

Chansen är så otroligt liten, men det skadar aldrig att delta i tävlingar. Speciellt inte när det är ett såhär trevligt pris och min nuvarande telefon sjunger på sista versen. För att fatta mig kort så är jag alltså med och tävlar om en olåst Iphone 4 16GB.


Jag håller tummarna så hårt jag kan!Läs mer hos de som anordnar tävlingen; Veckans bild och Mikkans (samt hennes bloglovin'!).