Nu kommer det ett sånt här jätteblandat inlägg igen. Men så kan det gå ibland när jag vill skriva av mig.
Eftersom det inte är någon skola schemalagd i morgon (och därmed helgen börjat) har jag firat med att baka kola, sjunga som en man (tack specialeffekter!) och googla "polygontåg".

Det här med att sjunga som en man är en himla festlig effekt. Programmen som följde med mitt externa ljudkort var kassa och innehöll inte så mycket effekter och möjligheter som jag vill ha så jag använder mig utav GarageBand istället. I'm likin' it! Ska bestämma mig om var jag ska ladda upp ljud- och videoklippen innan de dyker upp där på bloggen =B

Jisses, vad bra jag är (hah)! Fick reda på resultatet på miljötentan idag och jag fick en femma på den med! Jag var till och med nära på att spika den också, liksom mattetentan. Jag fattar det inte, hah. Tyckte inte det kändes så bra när jag skrev den så jag är helt överlycklig nu! :D:D:D Fått högsta betyg på alla tentor hittills och då har jag snart gått ett år, sjukt bra alltså! GLAD!

Imorgon blir det ett glatt gympass pojkar och flickor!


källa: deviantart, jane26

Ni som bor i Stockholm, skulle ni kunna säga till när de japanska körsbärsträden börjar blomma? Det är något av en tradition att åka upp och strosa rundor i staden då (+ att jag verkligen älskar körsbärsblom!). Tack på förhand! ;)

Bara-för-att-jag-typ-dör-så-söt-den-är. Fransk bulldog måste seriöst vara en utav de finaste hundraserna som finns. Fransk bulldog, mops och boston terrier är mina favoriter.


källa: 321dogs

Har varit och kollat på nya studiogrejer för musikinspelning idag och fantastiskt nog kände jag mig inte som en idiot i musikaffären, hah. Ska tillbaka imorn och snacka lite mer med deras proffs så att jag väljer helt rätt mikrofon och ljudkort. Det är en djungel det där att välja rätt.
Har spanat rundor på youtube för andras recensioner och för att höra ljudklipp på mina alternativ. Fann då den här tjejen. Isn't she like the cutest thing ever? =D För övrigt använder hon den mikrofon som det lutar åt för mig så det är ju praktiskt! =)


Jag måste förresten passa på att säga att min mor - som följde med på promenad som sedan slutade i musikaffären - tyckte att den tatuerade mannen som jag snackade med där var charmig, hah! Inte ofta hon säger så om tatuerade män!

Jag kunde ha fått jobb i sommar. Jag var en bra kandidat och de ville ha mig, men 4-veckorsutbildningen (trots att jag i stort sett jobbat med det i 2 år redan) skulle börjas 23 maj och jag har tentor i slutet av maj och i början av juni som jag inte vill hoppa över och måste plugga mycket inför så då gick det inte. Tack och hej. Fan.

Förvisso har jag bara skickat in en ansökan och det var ju trots allt bra respons. Ska ta och leta upp lite fler så borde det gå vägen åt något håll! =)

Har ni lyckats få tag i sommarjobb?

Jag pysslar med en bloggdesign, men jag har inte bestämt om det ska vara en köpdesign eller en gratisdesign. Hmm....Utifall att någon ville se färgen på naglarna. Nagellack går inte sådär jättebra ihop med att spela gitarr, men men..

Nu ska jag sätta mig ute på terrassen i solen! =D Kaffekopp och fika, nom nom.

Nu ska jag iväg och handla lite växter och ting till en lägenhetsvisning. Det känns lite Maria Montazami-aktigt =P


bildkälla: the-moonlight-fashion

Jag älskar svart. Men när solen tittar fram måste det svarta skalas av lite. Beige, brunt, aprikos, taupe etcetera - mums! Matcha det som om det vore svart. Det nya svarta.


bildkälla: we❤it

Efter att ha gjort en sån där fin veckostädning trots all träningsvärk från igår så begav jag mig ut på en långpromenad. Såklart hamnade jag på Åhlens på vägen hem också och där hade de erbjudande om 3 stycken Mavala-nagellack för 99 pix. Jag slog till!

Marron Glacé var det jag testmålade direkt då jag kom hem. Den täcker bra och blir som färgen i flaskan. Jag gillar den massor. Påminner om Chanel Particulière! =)

Hong Kong kommer att göra sig jättefin till alla möjliga outfits när solen dyker upp lite oftare. Sommar, sommar, sommar! Googla på "Mavala Hong Kong" och ni finner massor av swatches (färgprover).

Super Base har en härlig konsistens. Känns lite som gelé (fast i rinnigare form, hah). Lätt att måla på och gör det den ska.

källa: okänd

Lite så känns det. Kallt. Solen sken innan men nu är det bara blött och kallt ute. Blir varmare på gymmet dock så nu beger jag mig iväg!

Jag vet att ni tycker det är tråk att det blivit så lite bilder på sista tiden, men jag är för lat för att koppla kameran till datorn. Skulle ta och skaffa mig en fräsigare mobil att blogga från eller ett minneskort till kameran som skickar trådlöst!

Anywho, nu sitter jag i soffan och pluggar matte. Linjär algebra närmare bestämt. Ganska simpel huvudräkning nu men det är så annorlunda jämfört med förra mattekursen som jag tentade av för exakt en vecka sedan så hjärnan hänger inte med ändå, hah.

Så snart jag är klar med detta kapitlet sticker jag iväg till gymmet och springer loss. Jag älskar löpning alltså. Tack och lov att TVn är rakt framifrån till löpbanden också annars hade jag sprungit snett xD

Hugs! /Lo

Skoldagen har enbart bestått av en matematikföreläsning mellan 08-10. Ganska lagom skönt. Därefter for vi några stycken in till Lund för möte med syon på LTH civilingenjör väg- och vattenbyggnad. Funderar nämligen på att läsa på till civilingenjör efter min examen i byggteknik, och det är alltid trevligt att veta att det går :p Det snackas även om arkitektmaster för oss men inget är helt spikat än så det är lite drygt att inte veta. Hoppas den dyker upp tills jag ska välja vidare! *fingers crossed* :D

Innan idag sken solen. Nu regnar det och himlen är grå. Imorgon blir det pluggdag, och kanske lite shoppingdag ;)

Ja, som rubriken säger. Nu är tentaveckan över för denna gång och lättnaden är stor! Om inte något blivit jättegalet så har jag lätt klarat båda vi haft och med lite tur blir det 5:or =)

Sedan tillägnar jag stor tid till en av mina bästa vänners vars lillebror tragisk och plötsligt gått bort. Fruktansvärt är det. Obegripligt. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om det var min bror. Och jag vet inte hur jag ska hjälpa henne. Men jag finns här. Det vet hon.