Egentligen en uppdatering av inlägget nedan. Jag hade fått mail från butiken jag beställde foundationen från och de höll visst på att uppdatera sin hemsida när jag la min order så den hade blivit nekad. Om jag la en ny order skulle jag få 15% rabatt för besväret. WOHO, ännu billigare! =D

bild från lipglossiping.com

Halvvägs igenom tentapluggandet (geomatiktentan avklarad!) så passar jag på att beställa mig i.d. bareMinerals (Bare Escentuals) matte spf15 foundation. Har varit och provat färger lite i butik och risken är att den blir litelite mörk för mig (ja, jag är jätteljus) men min hud gillade inte vismuth/bismuth som de stoppat i den vanliga och det har de ju tagit bort i matte! Dessutom går foundationen bara loss på 250 kr inkl. frakt så det kan jag väl spendera för att testa över sommaren. Och nej, jag handlar inte den från Tradera utan från en butik där den garanterat är äkta! =) Får två burkar där till samma pris som ett här i Sverige, hah. Helt sjukt vilken prisskillnad det är!

Förresten, ni som testat, vad tycker ni om deras Mineral Viel? =)

Idag har jag:

  • Fått mig en ritplatta på posten. Snart ska den testas ihop med mina nya Illustrator-skills!
  • Hämtat ut mina fyndade Acne-jeans (250 pix inkl. frakt för ett par som annars skulle kostat runt 1 200 kr!)
  • Köpt 3 st. kakburkar av plåt i olika storlekar. Perfekta att förvara smaskligheter i!
  • Lämnat min stackars cykel på lagning.
  • Börjat räkna om alla geomatikuppgifter. Det måste sitta!
  • Fått hoppa pirater i 3D på bio med vänner för jag inte skulle hinna med den tidiga visningen.
  • Pratat med mannen jag hade en crush på för 5 år sen.
  • Kommit på mig själv med att tänka på engelska. Det sitter bevisligen kvar sen i tisdags då jag var tvungen att prata engelska hela dagen.

Bara för att det var ett ganska så långt ord. Geomatiken går framåt.

Dålig uppdatering nu på sista tiden, ja. Mina sista tentor innan det härliga sommarlovet närmar sig. Den första är geomatik och det är verkligen skitsvårt att plugga inför det. Vår kurslitteratur innehåller hur jäkla mycket stavfel, särskrivningar, grammatiska fel och bara allmänna fel som helst! Fel i lösningarna till uppgifterna etc. När jag sitter och försöker plöja genom all text så slutar det upp med att jag sitter och rättar istället. Rättar för att sedan kunna orka läsa det. Såhär ska det ju inte vara?! Jag har betalat pengar för litteraturen! Kunde de då inte ens ha korrekturläst texten? Vad som är ännu mer dumt är att det inte finns någon alternativ litteratur. Det finns inget på biblioteket, inget på nätet, inget! AAAAH..... =(

Under påsk/omtentaperioden gjorde jag ett antagningsprov till en annan skola (en helt annan sorts utbildning än den jag går nu). Mest för skojs skull faktiskt. Har funderat ganska mycket på den utbildningen tidigare, istället för att bara ha det som hobby. Men dra på trissor att jag gick vidare genom första steget så nu ska jag dit och göra en massa. Några dagar kvar bara. Och nervös, det är jag minsann!

Håll tummarna för att allting löser sig till det bästa! =D

Btw, mitt i tentapluggandet så är det trevligt att pyssla med bloggdesigner till er så är det någon som är sugen skicka ett mail till mig! louise(at)losan.se (skrev at istället för @ för att slippa skräpmail =))