Jag dras fortfarande med min envisa förkylning. Hostan vägrar att ge med sig. Igår fick jag nog av allt "ta det lugnt" så jag gick ut för en liten promenad. Frisk luft rensar luftvägarna. Men nu blev det som så att min lilla promenad tog mig, utan min mening, ut på Limhamn, vilket till slut resulterade i att jag gick över en mil. 9 min 56 sek höll jag som average pace enligt RunKeeper - helt ok för en sjukling.

Det var dessutom en händelsefull promenad.
1. Jag höll på att bli påcyklad i stan när jag skulle runda en hörna av en idiot som cyklade på trottoaren. I mina tankar for vad som skulle ha hänt vid en kollision, medan cyklisten inte verkar ha märkt något alls utan bara cyklade vidare på trottoaren. Till saken hör att det på andra sidan vägen finns en bred cykelbana. Idiot.
2. Jag såg Zlatan springa längs med andra sidan vägen i närheten av hans hus. Shorts, långärmad tröja och mössa. Det var kallt.

Idag känns det i benen, och framför allt i höfterna/rumpan. AWEOE.

Och då menar jag sjuk i den bemärkelsen att jag sjuknade in i fredags kväll. Igår hade jag ont i hela kroppen, vilket vart extra jobbigt med långärmad tröja för att inte frysa så förbannat men som istället gjorde ont vid minsta beröring. Det är jobbigt att vara sjuk. I detta nu ligger jag på soffan med en fleecefilt och snörvlar skallen av mig. Får se om det blir skolan i morgon. Det är dyrt att missa något men samtidigt vet jag inte hur mycket jag får ut av det om jag mår som jag mår. Nu har jag i alla fall en god fruktsallad som väntar på mig.


Min finfina LV-väska från Paris! :)

Var och fyndade massor av kollegieblock på Netonnet idag. Ett fempack antingen linjerat eller rutat för 39 kronor! Det blev alltså 10 stycken block för 78 kronor. Billigt är bäst när man är student =) Nu blir det Idol på tv!

Idag köpte jag äntligen min nya telefon! En Samsung Galaxy S2. Fick dessutom ett par snygga wesc-hörlurar på köpet :-) och spotify premium i 6 månader. Jag älskar verkligen funktionen som heter swype! Det går jättefort att skriva. Hädanefter kommer det att bli lite mer bilder, var så säkra. Fast ja, kanske får byta till en bloggportal som har en bra widget istället för blogg.se