Alltid gött att slösa pengar (läs: hundralappar) på en synundersökning där kontentan bara är att jag ska fortsätta med det linsmärket och styrkan som jag luskat ut själv. GÖTT! Att det var en sjukt dryg göteborgare som undersökte mig var plus i kanten (no offence, göteborgare ;)). Men ja, för att vara positiv är det väl alltid skönt att ha rätt ^__^
 
Förresten, på fredag ska jag på festligheter där temat är maffia. Och värdarna har sagt att killarna ska ha kostym och tjejerna knälång klänning (det lämnar mycket åt fantasin, eller..?). Ge mig tips, gärna bilder, på vad jag ska ha för frisyr och sminkning! :D Jag kommer nog att ha en grå galaxyklänning.


I dag köpte på mig L'Oréal Nude Magique BB Cream i färgen Fair skin tone, samt Maybelline FIT Me! foundation i färgen 110 Porcelain (den ljusaste).
 
Jag använder sällan flytande foundation för jag tycker det täpper till för mycket, samt är bökigt att applicera jämfört med mitt mineralsmink från Tikei. De enda tillfällena brukar vara vid partaj och galaj för att få ett mer täckande resultat. Så sällan att min nuvarande flytande foundation från Make Up Store antagligen är alldeles för gammal och bör slängas (trots att jag har mycket kvar i den). Den har heller aldrig varit riktigt bra i nyansen - så är det ofta för mig - de flesta sminkmärkens ljusaste färg är fortfarande för mörk för mig. Men Maybellines Fit Me foundation i ljusaste nyansen verkar passa mig som handen i handsken så den ska bli spännande att prova. Egentligen behöver jag även ett nytt puder och tänkte testa även det från Fit Me-serien, men de hade inte de ljusaste färgerna där jag handlade idag.
 
Vid en första anblick av L'Oréal Nude Magique BB Cream tycker jag den ser lite, lite mörk ut för att vara ljus och nude, men det återstår att se hur den blir i ansiktet!
 
Recensioner och mer utförlig fakta om produkterna kommer såklart när jag har provat dem på riktigt och undersökt på hållbarhet, täckning, känsla etc :)


Kvällens middag är potatissoppa med knaperstektstekt bacon och rostat bröd till! Haha, jag vet att bilden på soppan ser en aning oaptitlig ut, men aaaah, vad gott det är med potatissoppa! :D 

Ny kategori - nya möjligheter! Här kommer jag skriva lite tips för er som spelar The Sims 3 och även dela med mig av det som jag bygger =)
 
Först ut är thesimsresource-artisten riccinumbers som är en av mina favoriter. Om ni, som jag, älskar IKEAs möbler ska ni definitivt skaffa detta setet! :}
Källa: Ikea Inspired Ecktorp One Living
 
Tyvärr är detta setet bara för prenumeranter (subscription required) på TheSimsResource, men är du välbekant med Google går det att finna utan att vara prenumerant ;)

Chris belt, Gina Tricot, 99 kr.
 
Jag gillar båda bältena, fast det hade varit ännu trevligare om de var av äkta skinn ;) Jag är rätt sugen på det guldiga, men ska ta och spana på dem i butik innan jag bestämmer mig. Det kan ju vara så att det är en väldigt "billig", guldig färg, och då är det no-go!

Malmöfestivalens sista dag och en vän kommer ner från Göteborg. Det kan bli hur nice som helst!

I detta nu håller mitt hår på att få självtorka. Mitt korta hår. Jag kapade av 2-3 dm till en lång page i förrgår. Självfallet dyker upp. Gör nog några extra lockar i det ikväll. Det kändes rätt surrealistiskt att tvätta håret förresten. Håret bara.. tog slut, hah. Det tar ett tag att vänja sig.

Mysfaktor med tända stearinljus under Earth Hour 2012, ett av de första fotografierna jag tog med min systemkamera.

Jag deltar, med bilden ovan, i en fototävling hos JohannaJ där ett close-up-filter i valfri styrka från tvspelsweb ligger i potten. Jag har aldrig testat något close-up-filter så det hade verkligen varit trevligt att vinna och därmed få prova på hur det är :} Vinner jag så väljer jag ett i styrkan +10 - ska det va, så ska det va ordentligt! ;}

I höst kommer jag att studera med farten 200%, hah. Vi får se hur det går :b