Stretching före OCH efter själva träningen:


Intense ab workout (oh, jisses vad min mage dog!):Nu blir det duschen och sedan lite mat. Det är så skönt att träna! Blir pigg i sinnet och sjukt trött i kroppen. Härligt!

Ny kategori: Träning.

Jag och A har varit på bl.a. IKEA och Rusta idag. A skulle ha en ny skrivbordsstol och så käkade vi på IKEA med. Sedan handlade jag ett par hantlar och en pilatesmatta (1,5 cm tjock!) på Rusta. Får se om jag ska behålla pilatesmattan. Kände att jag behövde någon lite tjockare för vissa övningar än min yogamatta som bara är 4 mm så att jag inte dödar min höft.

Hursomhaver, hantlarna är tjusigt rosa(!). De jag köpte visade sig dock vara lite missfärgade (en blå prick på varje hantel) men för 39 pix är det inget jag bryr mig om! Om ni själva tänker skaffa er ett par sådana här hantlar så bör ni veta att de har en annan nyans av rosa än vad skärmen visar, iaf än vad min macskärm visar =P Men de borde ha hantlar framme i butiken också så ni kan se dem ni ser färgen då =)


bilder: rusta.se


Två av dagens övningar. Den första känns i magen vill jag lova! YEESH....Det är många bollar i luften nu. Jag gillar det!
  • Har suttit och jobbat med webbdesigns under dagen, ty det är regn och blåst utanför.
  • Har bestämt vilket webbhotell jag ska satsa på. Har även sytt upp en bordsduk som innan var alldeles för stor till min storebror.
  • Nu har jag tagit en paus från designandet, tagit mig en kopp rött te och håller på att lära mig InDesign CS5.5. Trevligt program det där! Bra att ha i bagaget. Jag gillar Adobe.
Hur har er dag sett ut? =)