Campadre.se låtsas-sålde iPad 3 nu precis. Jag har en snabb dator och var aktiv för att kolla pris etc och eventuellt lägga till varukorgen, men nej.. det gick inte att göra det för man var tvungen att välja färg i en rullist - något som inte hade några alternativ på färger att välja så att man kunde komma vidare, och att objektets färg redan från början var svart (stod på sidan). Alltså fuskade Campadre. Något lurt var det med det här. 2 minuter efter stod den som slutsåld.
Jag litar numer inte ett dugg på dem och kommer aldrig köpa något därifrån.

Här är ett riktigt bra tips om hur ni kan tjäna pengar på era bloggar. Jag lade upp en annons för bara nån timme sen och har redan tjänat in 500 kronor. På att göra ingenting. Helt sinnes! Lagom slitgöra nu när det är fint väder ute! =D Klicka på bannern för att registrera er och börja tjäna pengar.


And while we're at it.. Nu när solen steker och torkar ut håret gäller det att använda bra hårvård. Gillar du, liksom jag, produkterna från Tigi så bör du kolla in Bellbox's hemsida där de har kampanj på Tigi Tweens! =D Gå in på >nytt schampo< och välj sen Tigi under "Välj märke", eller vilket märke du nu gillar =)

Jag vet inte hur många av er som har testat på Bubbleroom, men jag måste säga att deras webbshop är himla bra. Jag fyndade 2 par helt nya Acne-jeans där för ett tag sen. 400 spänn istället för ordinariepris över 1000-lappen! Så, det kanske är sent för er som tar studenten nu att köpa därifån, men ett hett tips i så fall är att spana in deras klänningar inför midsommar och liknande! =) Direktlänk: studentklänning 2012 och om inte annat har de ju bikinis också ;)


Jag måste då erkänna att jag har varit dålig på att blogga sedan jag började min utbildning. Den slukar mycket tid, men det är så det ska vara, egentligen. Till hösten har jag sökt 15 stycken distanskurser - någon av dem borde jag ju komma in på ;) Jag har tänkt att multitaska inför två olika yrken. Gosh, vad jag önskar att jag bara hade varit intresserad av EN sak. Det hade varit så mycket enklare att växa upp och bli stor då.

När jag inte pluggar om dagarna så drömmer jag tillbaka till USA, till New York. Kollar upp mina möjligheter att få en fot in där. Eller i Boston. Jag trivdes så bra där. Tiden gick så snabbt. Kanske ska man ta och jobba ihop en jädrans massa pengar här hemma i Sverige för att sedan dra dit i omgångar à 3 månader, hah. Jag känner två svenskar som är födda i USA (de känner inte varandra), alltså kan de få bo och jobba där utan vidare. Kanske nåt att fundera på när man själv ska ploppa ut en unge... =P