Tycker ni att mörkret kommer på lite alltför snabbt om eftermiddagarna? Har ni många stundande tentor och inlämningsarbeten? Behöver ni en glädjande överraskning en gång i månaden men har lite ont om cash? Delta i Sarianne's tävling där vinstpotten är en tremånadersprenumeration av GlossyBox!
 
Det är Sarianne, en bloggerska som skriver om mammalivet och allt vad det innebär, som håller i denna tävling i samarbete med GlossyBox.
 
 
GlossyBox innehåller varje månad 5 stycken noga utvalda exklusiva skönhetsprodukter i mindre storlek - perfekt om man vill prova på nya produkter, men inte vet vad! Man skapar en profil på glossybox.se så att boxens innehåll matchar ens egna preferenser :}
 
För att komma till tävlingen klickar ni bara på bilden. Tävlingen avslutas 27/9 kl 21.00.

iPhone 5 koncept, techradar
 
Jag gillar inte Apple som företag, alls. Jag gillade Steve Jobs, och jag gillar deras produkter, men jag tycker inte att de är prisvärda. Samma prestanda kan fås för hälften av summan om inte mindre. Jag är trött på folk som köper iPhone "bara därför att alla andra har den". Teknikidioter. De vet inte vad de missar.
 
Jag är sjukt sugen på en iPad när det kommer en som är mer ljusstark, men jag vill inte bli låst med Apple. Jag vill inte ha med Apple att göra. Det må gå fint så länge det flyter på, men dyker något problem upp.. ja, då är du körd. De skiter i dina rättigheter. I alla fall svenska Apple. I USA är de mer rädda om varumärket. De tjänar så mycket ändå.
 
Trots mitt "hat" mot Apple hade jag ändå inte tackat nej om jag blivit erbjuden deras produkter gratis. Jag är en tekniknörd och kommer alltid att vara. Jag gillar prylar. Det finns trots allt vissa saker som bara finns för exempelvis iOS och inte Android. Företag ger alltid ut appar till iPhone först. Diskriminerar andra. Blogg Esse AB, känner ni er träffade?
 
På fejjan finns det tävlingar om att vinna iPhone 5 (som f.ö. inte kommit ut än, releasedatum ges 12 september). Det bjuds på särskrivningar och felaktigheter, vilket får mig att tvivla starkt på hur seriösa de är. Men samtidigt är det gratis att delta så jag har inget att förlora. Tävlingen avslutas 30 september och ni tävlar HÄR.

Hur ska sommarlovet bäst avslutas? Jag testar med att baka en saftig sockerkaka att hugga in på efter middagen. Sedan är det dessutom Dexter ikväll, nice!