Jag tog och kollade mailen lite snabbt i förmiddags innan jag skulle iväg på möte angående mitt exjobb och då hade jag fått ett väldigt trevligt mail.. Nämligen ett från SmartBuyGlasses om att jag vunnit i tävlingen jag deltog i hos Guevacci! Jag har alltså vunnit ett par Ray-bans! Jag har tydligen haft så fullt upp med plugget under helgen att jag helt missat kommentaren från Guevacci :P
 
Kan ju lugnt säga att jag hade ett gott humör under mötet sen ;) Mötet gick kanon också så nu är exjobbet spikat *drar en lättnadens suck*. En galet bra tisdag helt enkelt! :D

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
 
Även om snön ligger kvar och det är minusgrader ute så kan jag inte låta bli att få vårkänslor när solen tittar fram. Att ljus kan göra så mycket. Vi går mot ljusare tider. Allt känns möjligt!
 
Om ni, som jag, har ljuskänsliga ögon så det blir en hel del solglasögonbärande, och då ska det göras på snyggaste sätt! Hos Guevacci of Sweden pågår just nu en tävling där man kan vinna ett par Ray-Bans i valfri modell från SmartBuyGlasses till ett värde av 1 000 kr.
 
 
Vill ni delta så klicka bara på bilden ovan, men ni får vara snabba, tävlingen avslutas i dag!
 

 
Nu börjar det likna något!

 
Det tar tid att lära sig nya CAD-program, men det är nyttigt att göra det!

 
När jag hittade det här fina mobilskalet kunde jag inte låta bli att köpa det! Det påminner om skalet jag hade till min allra första mobil för en herrans massa år sedan - nostalgi med andra ord. Det passar väldigt bra för våren och sommaren också :)


Jag snubblade över den för några dagar sedan och har i princip suttit klistrad framför livestreamen med 5 kattungar och deras mor, Ripley. Livestreamen kommer att pågå till 28 februari, d.v.s. att vi kommer få se de små liven växa upp och bli lite större. Se kattfamiljen HÄR.
 
Om du skulle gå in på sidan när alla sover och det inte händer så mycket (stor sannolikhet då de ännu är ganska små och sömn är en stor favoritsyssla) kan ni kolla på Dad John's tidigare kullar HÄR.
 
Dad John tar hand om katter och kattungar för Purrfect Pals, ett katt-shelter norr om Seattle, WA. Mer sådana här fantastiska människor, ja tack!

Jag handlar aldrig från svenska nätbutiker. Åtminstone inte sådana som köper in billiga saker och säljer det för sinnessjuka priser. Se bara på nedanstående exempel jag letat upp:
 
 
Det är samma halsband. Att färgerna ser ut att skilja sig åt beror bara på olika belysning då det till vänster är i fotograferat i butik och det till höger i studio. Någon som är sugen på att göra av med 343 kr i onödan?

Okej, de senaste två dagarna har jag varit lite lagom besatt av naglar (om man kan vara lagom besatt av det?). Jag brukar inte pyssla så mycket med mina egna naglar - de växer fint och är rosa och vita sådär fint.. men eftersom jag spelar en hel del piano och gitarr är det lite klumpigt med långa naglar så oftast får jag klippa av dem när de vuxit sig långa. Men nu har jag banne mig låtit dem vara ett tag :)
 
Jag har kollat igenom min nagellackssamling och insåg att jag inte har någon bra vit för att göra fransk manikyr. Eller ja, det är inte så konstigt egentligen.. Jag brukar inte ha ork att lägga ner tid på att göra något mer än måla naglarna ett lager precis innan utgång.
 
Snöiga naglar fixade med svamp!
bild: jamieliew
 
Ni som är nagelfantaster; vilken vit rekommenderar ni för opak vit utan att behöva måla fyrtioelva lager och som håller bra? Jag blir inte klok när jag läser recensioner då somliga tycker någon är jättebra, medan någon sågar den, och vice versa. OPI Alpine Snow? Essie Blanc? Isadora Tip White? China Glaze White On White? Mavala White? Någon annan?