Ikväll hade Make Up Store Pure klubbkväll (= 20 % rabatt på rubb och stubb) här i Malmö och jag är inte den som är den. Kom hem typ 18.05 från skolan och tänkte att ett års gratis medlemskap vore trevligt (kostar annars 100 kr att skaffa). Köpte inga dåliga grejer "bara därför att", utan sådant jag funderat på ett tag och som kommer att hålla läänge, lääänge! =) Tradigt bara att jag missade hela klubbgrejen. Folket hade försvunnit när jag kom, vilket förvisso innebar att jag kunde få mer personlig hjälp, samtidigt som jag har en känsla av att de hade haft en tävling som jag missat =(

Anywhooo, mina inköp:

cake eyeliner, black. bildkälla: makeupstore
angled eyeliner brush (#113). bildkälla: beautyfreaks


Jag kunde inte hålla fingrarna i styr utan testade så klart det direkt när jag kom hem. Fantastiska grejer! Jag har tidigare inte testat eyeliner i kakform utan kört på flytande eyeliner, kajal eller svart ögonskugga. Men vilken skillnad det blir! Och den vinklade penseln/borsten är underbar! Jag var först rädd att den skulle vara sådär sladdrig och svårkontrollerad som många är som medföljer flytande eyeliners, men med denna blir precisionen verkligen busenkel. Jag stod och valde lite mellan den vanliga och denna vinklade och upptäckte att den vanliga, raka är lite kraftigare och längre i själva stråna.. alltså slutade det med att jag valde denna för att få bättre precision =) Dessutom gör vinkeln att det blir smidigt att lägga i ögonbråna, yay!

Kontentan: Galet bra grejer och jag är mycket nöjd trots ett tommare bankkonto. Det ÄR skillnad på att använda en svart ögonskugga jämfört med den här lilla underbaringen.
Dagens fras: "Det är en investering!"
Dagens ros: Det trevliga butiksbiträdet (kallar man dem så även när de är makeupartister?) som fick stå ut med mig - inte bara idag - utan i fredags och lördags också, hah. Har tidigare tyckt att vissa där är lite, ja, jag vet inte.. oengagerade och bara vill sälja. Denna tjejen kändes mer som "kompis" och har samma ljusa hy som jag så det var lättare att diskutera olika sminkkombinationer =) Men ja, det är ju också ett säljknep ;)Vågar jag avslöja att jag i helgen beställde lite smink från ett märke jag inte testat förr? 8 grejer för under 250 kr inkl. internationell frakt! Paketet innehåller bl.a. 2 glittereyeliners (ett i guld och ett smaragdgrönt). Mer än så avslöjar jag inte förrän jag fått hem paketet, mwaha =)

Men ja, nu får det bli stopp på sminkköpandet för ett tag! :E

Tiden flyger iväg utan att jag är riktigt närvarande. Jag vägrar omedvetet att inse att min bebis inte finns mer. Obsessar över andra grejer för att hålla tankarna i styr. Smink är det senaste på agendan. Nu i helgen, fre-lör, hade Make Up Store i Hansagallerian, Malmö 20% rabatt på ALLT för ALLA (inte bara för clubmedlemmar alltså). Jag stod länge och velade bland alla fantastiska färger. Så velig att det inte blev någon ögonskugga/blush alls. Kom dock därifrån med följande basgrejer:


high tech lighter - platina. bild: iiidaforsberglip care mix. bild: brunett


eye pencil - snowflake. bild: makeupstore


Jag har än så länge endast testat lip care mix och den gjorde under direkt! Nu är läpparna lika mjuka som en barnrumpa, yay!


Dagens låt: The Weepies - World Spins Madly On

Jag kan inte andas. Idag har jag förlorat min katt, min bebis, mitt allt. Jag har inte fått se honom sen i onsdags då han fick komma till djursjukhuset. I helgen blev han piggare, började äta etc. Men idag var resultatet dåligt, mycket dåligt. Han var inte sig själv längre. Nu har han fått somna in och jag är glad att jag var med honom när det skedde. Jag har skrivit mycket och väldigt fint om den gångna veckan, men dock ej publicerat det här. Mina ögon är trötta av alla salta tårar och jag har en lång dag imorgon så jag orkar inte gå djupare in i det nu. Får se hur mycket jag orkar med av morgondagens skola, samtidigt känns det vettigt att hålla mig sysselsatt och slippa tomheten här i lägenheten. Men jag saknar honom något så fruktansvärt. Det känns inte verkligt. För en vecka sen hade jag en av mina bästa ögonblick med honom då han log och sov tungt och tryggt i min famn som en riktig bebis. Jag kan inte andas så ont det gör nu. Jag kan inte andas.