Nu har jag lagt ut en annons för mc-jackan från H&M i storlek 36 som tyvärr inte passade mig. Eftersom den modellen är slutsåld så brukar annonsörerna lägga ut den för ett dyrare pris än vad den kostade från början, men jag har lagt ut den för det jag fick betala, 498 kr. Så in med er och buda nu! (:

SÅLD!


Vem kan motstå Monet?

Nu har jag startat mig en bloppis där allt möjligt i kläd- och accessoarväg, nytt som gammalt, kommer att dyka upp. Lägg till den bland era favoriter vettja! (; Klicka här för att komma till min bloppis.

Jag började fira mig själv lite i förskott genom att klicka hem den här rockiga tishan i vintagestuk. Den kommer minsann att användas flitigt.

Efter att ha tittat på en massa Grey's Anatomy-klipp (det var "säsongspremiär" på kanal 5 ikväll så jag fastnade lite efteråt, yäpyäp) tycker jag att Chris Martin kan få ett inlägg här. Inte för att han har något som helst med Grey's Anatomy att göra, utan bara därför att jag gillar Coldplay (mycket) och för att det är första gången jag ser denna musikvideon.


Ser han inte litelite ut som en ung version av Hugh Laurie?

Klart slut, varulvstjut! (Bert och hans dagbok hälsar)
Nattinöffs.

Upd: Var ju tvungen att hitta någon bra bild till er på Hugh Laurie, och så fann jag detta, hah!Ignore the video, fast den är rätt söt. Jag har lust att sjunga. Nu. Men de fakta att det är mitt i natten, jag är i lägenheten, och att jag inte har gitarren här går emot mig. Det får bli en runda ute imorn med musik på i lurarna om nu sjukan inte blir värre. Ja, btw, redovisningen av projekt 1a&b gick bättre än väntat. Alla ledarna gillade mitt hittepå! Hoppas jag slipper sura miner när jag hälsar i fortsättningen. Hence I'm in the mood for singing (:

På måndag fyller jag ett år äldre och här kommer min version av en önskelista, somliga ting lite mer realistiska än andra. Känn er fria att skicka till mig på posten (;

 • Leggings/tights. De lyckas alltid försvinna eller bli ofrivilliga hål på dem.
 • En liten söt, men kraftfull, extern hårddisk som funkar till både Macen och PCn.
 • Fimo- eller cernitlera. Det är skoj att skapa.
 • En svart hatt.
 • En systemkamera, gärna något i stil med Nikon D60.
 • En snäppet oversize kavaj med två knappar och fint innertyg.
 • En marinblå liten kavaj.
 • En skinnväska från Royal RepubliQ (jag har spanat in en modell minsann).
 • Fler AA-fodral.
 • ProMarkers i alla möjliga färger. Underbara pennor det där.
 • En egen lägenhet.
 • En mops!

Jobbet och jobbigt
Häromdagen kom det in ett ungt tvillingpar och tillika "Mr X-look-alikes" i butiken. Dubbelt upp alltså. Hur ska jag kunna glömma något när sånt här händer vava? Snart är det den 28e februari. Jag vill inte hoppas längre. Inte ens den äldre versionen av mig.

Språkpolislouisen
Du är yngre än jag ("du är yngre än mig => du är yngre än vad mig är" - nejnej.)
Du är sur på dem. De är sura på dig. ("du är sur på dem. dem är sura på dig" - nejnej.)
Vart ska du och var är du nu? ("vart ska du och vart är du nu?" - nejnej.)

"Skolan"
Jag är inte riktigt glad i kursen jag går nu. Den är för förvirrad och lärarna är svårtolkade (+ att de beter sig väldigt underligt). Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt dem så det blir mest en "ärdedummaihuvudet?"-blick. Jag brukar inte tycka illa om folk och jag tror inte folk tycker så illa om mig heller, men de här ledarna får jag dåliga vibbar från. Handledning? - Nej tack. Sist satt tanten och stirrade åt andra hållet och var inte det minsta intresserad av att hjälpa mig på något sätt alls. Jag vill leka med olika material, prova på, inte bara få en uppgift att göra och sedan försöka lista ut vad för material som passar bäst samt hur detta ska genomföras (svårt då jag knappt provat på något). Budgeten tillåter inte att prova på. Sist jag var inne i butik för att skaffa pannåer och lite andra grejer hamnade summan på runt 500 kronor, och det var efter studentrabatten på 20%. Tur att min far sponsrade mig i det där läget. Tack, tack, tack, men jag vet inte vad det ska bli av det här.

Nära och kära
Min bästa vän talar om staterna för en lång, lång tid. Ett år eller så. Den själviska delen av mig vill inte att hon åker för jag kommer sakna henne något så förbannat mycket, medan den andra delen hoppas att allt blir så som hon tänkt. Hon är värd allt och lite till. Min äldsta vän. Min bästa vän.Beskrivning: Kuvertväska i mycket bra imitation av reptilskinn. Kan användas som axelväska, eller som kuvertväska om man gömmer kedjan inuti.
Material: Mönstrat kalvskinn.
Storlek: Bredd ca. 27 cm. Höjd ca. 15 cm.
Pris: 90 kr eller bud.
Frakt: Betalas av köparen.
Kontakta: losanbloggen@gmail.com eller kommentera inlägget om du har frågor eller är intresserad.


Det är såhär det ser ut på matbordet just nu. Det är svårt att sätta sig ner för att skissa, rita, och måla till den kursen jag går, när jag jobbar dagarna till ända. Ibland lyckas jag (:

Tänk om man kunde vika ett dussin rosor till alla hjärtans dag. Har du lust att försöka så kommer här en guide. Lycka till (;Jag var bjuden på en inflyttningsfest ikväll, men då jag verkar ha blivit en party pooper på senaste tiden (den som väntar på något gott..) tackade jag nej, och spenderar istället min fredagkväll med god mat tillsammans med familjen framför tvn och tittar på melodifestivalen. Första startfältet är inget jag hurrar för, men låtarna kanske kan överraska. Vad hittar ni på ikväll?

Är du ute efter en ny och billig väska kan jag rekommendera Lindex. Se här vilka tjusiga väskor de har att erbjuda:

Fransväskorna är gjorda av mocka och kostar 199 kr. De nedre två väskorna är 100% Polyureten, kostar bara 149 kr, och visst måste ni medge att den tanfärgade är ruskigt snygg för det priset (:


Fast egentligen kan listan från Monki göras oändligt lång. Synd att jag inte gillar hur deras butiker ser ut; konstigt upphängt (eller snarare nerhängt) och ostabila omklädningsrum, nej, tacka vet jag internet!

På eBay kan man finna fräcka väskor med inbyggda högtalare som går att koppla till t.ex. iPod. Tänk att gå omkring med en sån på stan när solen börjar titta fram lite mer.