I dag köpte på mig L'Oréal Nude Magique BB Cream i färgen Fair skin tone, samt Maybelline FIT Me! foundation i färgen 110 Porcelain (den ljusaste).
 
Jag använder sällan flytande foundation för jag tycker det täpper till för mycket, samt är bökigt att applicera jämfört med mitt mineralsmink från Tikei. De enda tillfällena brukar vara vid partaj och galaj för att få ett mer täckande resultat. Så sällan att min nuvarande flytande foundation från Make Up Store antagligen är alldeles för gammal och bör slängas (trots att jag har mycket kvar i den). Den har heller aldrig varit riktigt bra i nyansen - så är det ofta för mig - de flesta sminkmärkens ljusaste färg är fortfarande för mörk för mig. Men Maybellines Fit Me foundation i ljusaste nyansen verkar passa mig som handen i handsken så den ska bli spännande att prova. Egentligen behöver jag även ett nytt puder och tänkte testa även det från Fit Me-serien, men de hade inte de ljusaste färgerna där jag handlade idag.
 
Vid en första anblick av L'Oréal Nude Magique BB Cream tycker jag den ser lite, lite mörk ut för att vara ljus och nude, men det återstår att se hur den blir i ansiktet!
 
Recensioner och mer utförlig fakta om produkterna kommer såklart när jag har provat dem på riktigt och undersökt på hållbarhet, täckning, känsla etc :)
>> NICOLE

SV; tackar :) ifrån skopunkten ;)

2012-08-28, 18:15:35 - URL: http://nnnnicolee.blogg.se
>> Johanna

SV: Haha, en liten oanad lyx antar jag!

2012-08-28, 20:34:12 - URL: http://jjohannaeeriksson.blogg.se
>> kaffehörnan

Ser fina ut

2012-08-29, 01:46:16 - URL: http://www.kaffehornan.se
>> Johanna

Sv: Tack så mycket! :D Jag har testat båda dom produkterna :) Fit me tyckte jag inte var nått speciellt, men helt ok produkt :) Man blev dock lite glansig av den tycker jag. Nude creamen var häftig och en väldigt bra träning/vardagsmakeup, men inte särskilt täckande. Ska bli spännande att höra vad du tyckte :) Kram Johanna

2012-08-29, 07:50:56 - URL: http://johannawesterberg.blogg.se
>> Ebba M

SV: ÅH tack! :-)

2012-08-29, 17:12:45 - URL: http://iphotography.blogg.se
>> Fannie

Åh tack du! :)

2012-08-29, 19:32:35 - URL: http://ffanniejonsson.blogg.se
>> Nina

Halloj :) Ang. den locktången du hade köpt så funkar min fin fint. Om jag var du så hade jag gått tillbaka med den. Alla delarna sitter på plats ordentligt på min. // Nina

2012-09-02, 17:02:47 - URL: http://ninaslillablogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: