image76

Äntligen fann jag den i storlek small och äntligen är den min! Bara några dagar tills jag kan ta den på mig. Iiih, lycka. Bortsett från Marc Jacobs och Paris så är det underbart att grått passar till allt. Jag vet att jag kommer sova gott inatt. Hoppas ni också gör det! Take care! /loui

image75
Det kommer att svida i plånboken, men GRAAOUWR! Kärlek på högsta nivå.

Jag påstår inte att jag är bäst på att sjunga, men jag älskar att göra det! Youtube gillar förresten att förstöra bilders kvalitet :C


Playstation 3, pizza (hemleverans) och två härliga vänner. Vad mer kan man begära en fredagkväll då man är trött som en gnu?


Deas och Ludde var underhållande när de spelade. Jag var mest äckligt trött. Höll på att somna hela tiden, utom när jag spelade, då jag var på topp! Kom på ett nytt trick som de andra inte hade upptäckt än. Jag kallar det "iskärlek" ;)

Sommaren 2007 på platsen där jag bodde i nästan hela mitt liv. Folket som alltid fanns runt omkring. Det är nu ett minne blott. Tiden går för fort och jag längtar tillbaka.

kommer upp i tö. Här har det dock inte kommit någon snö värd att nämna. Skånes nackdel. Ifs slipper man slask också ^^ Anywhooo, en liten "tävling" -> Vad gömmer sig i lådan? Gissa på! Det rätta svaret får ni reda på om några dagar :) Gissar någon rätt kanske det blir ett pris, vem vet ;)
image74

image73
Är du sugen på att testa mineralsmink så måste du definitivt bege dig HIT. Sedan kan du välja fem stycken prover för endast 10 kronor! Med portot blir det lite mer, men 26 kronor allt som allt är billigt det med :)
De skickar proverna i zip-påsar, vilket har sina nackdelar. När jag fick mina hade några påsar öppnat sig så att påsarna var nära på tomma. Men jag fick snabbt tag på YlvaMine. som var jättesnäll och skickade nya prover till mig. Så ta chansen och prova på mineralsmink. Det finns många härliga färger att välja bland på deras hemsida :D Take care /loui