Paljettights på män

Ja, nej, eller kanske lite grand?


Man får leta upp de speglar man har, hah. Jag har för övrigt på mig bland annat min favorittisha som är en Guns 'n' roses bandtröja.

Jag och Emelie har diskuterat huruvida vi kommer att använda neonfärgade, glansiga tights i vår eller inte. Svaret blev ett definitivt NEJ och sedan skrattade vi åt tanken att se någon gå på stan i ett par rosa och sedan endast en magtröja till, hah. När jag strax därefter skulle ta bussen till stan dök det såklart upp en kille iförd just rosa, glansiga tights. Oddsen för det? xD Jag smygfotade för att visa Emelie. De ser mer aprikosfärgade ut på bilden, men de var rosa!


Det är dumt att folk inte taggar alla människor i fotona de lägger ut på Facebook. Hittar man någon snygg människa så måste man ju kunna få tag på den personen!

Imorgon blir det Weekday och IKEA. Nattinöffs allihop!

På våffeldagen måste man givetvis äta våfflor! (:

Dagens lyx var när jag satte mig på terassen i solen med min tjocka vinterjacka omkring mig. Om jag blundade så kändes det som att jag var vid havet tack vare alla fiskmåsar. Jag gillar fiskmåsar. Frihet. Förvisso är det inte så långt till havet härifrån, men ändå! (;




En fin video (musiken är också mums) från den serien jag är helt frälst i, One Tree Hill. Tro mig, det kommer att komma fler klipp från serien i denna blogg (;

Idag skaffade jag mig en ny piercing, tragus! Blev sugen, och gjorde det helt enkelt, hah. Det är himla snyggt i alla fall! :D Nu ska jag bara stå ut tills jag får byta till en liten, fin ring istället för ploppen.

bild från google



Ni måste erkänna att det är en ganska härlig cover av Rihannas låt Disturbia.


bild: gina tricot

Ibland har jag turen på min sida. Idag verkar vara en sådan dag. Jeansen i modell Siri från Gina Tricot fanns i deras webbutik i min förhoppningsvis rätta storlek. Den klickades hem. Nom, nom. Jag håller tummarna för att de passar!

Nu ska jag fortsätta titta på Desperate Housewifes och dricka lite te.

Hoppas ni har haft, och fortsätter att ha, en trevlig tisdagkväll! Kräm.

Äntligen fick jag tag på de slutsålda, bruna kilklackarna från H&M! Dessvärre passar de mig inte, vilket gör mig sur eftersom de är så vansinnigt fina. Suck.

Någon som är intresserad av att köpa dem?


De är i storlek 38, men ganska små i storlek så de passar nog storlek 37 bättre.

* SKORNA ÄR SÅLDA *


Jag tittar. Jag skrattar. Om jag tittar på den ett tag senare igen, så börjar jag skratta igen. Precis så ska det vara när det är bra grejer!

Eftersom det är trevligt att få fler besökare till sin blogg har jag lagt in en spotlightruta, där ni kan skriva lite info om er blogg, och därmed få fler besökare snabbt och enkelt! Ert meddelande kommer att minst visas i 15 minuter, och efter den tiden kommer den att loopas fram då och då :)


Upd: Ni använder bloggkrediter för att skriva ett meddelande och dessa fyller man på när man är inloggad på Bloglovin :)





foton: thecobrasnake



Ett tips för oss som inte har råd att köpa nya skor. Presentkortet kan man välja att få på t.ex. DinSko och där kan man ibland hitta ganska snygga skossingar :) Ett par snygga klackar till stuprörsjeans och linne eller slapp tisha går aldrig ur stil!

Lägg till mig på Bloglovin så att ni inte missar uppdateringar vettja! Kommentera inlägget här sen så spanar jag in din blogg och lägger kanske till den bland de jag har koll på (: Alone we're strong, but together we're even stronger!


bilder: pixiemarket, kollage: losan


Upd: Hah, jag har skrivit fel på åtminstone tre ställen med mitt "vårinspiration"-ande i bakgrunden på kollaget. Bra jobbat Louise! Hittar ni felen? (;



foton: lina scheynius

Min far fyller år idag så nu blir det tårtätande! :D

Personligen har jag inget emot opera, men det var ingen bra låt, och sammanhanget var heltosigt. Frågan är om tävlingen ska vara för svenska folkets musiksmak, eller vad vi tror kommer gå hem hos de andra länderna. Måns och Emilia hade de bästa låtarna både musikaliskt och textmässigt. Jag blev väldigt försvånad då Malena Ernman kammade hem högsta poängen av svenska folket. Arrangörerna kan förresten hur lätt som helst mixtra med röstandet, och då syftar jag väl på Björkman. Vi kan inte mer än att lita på dem, eller att strunta i att bry oss överhuvudtaget. Ännu mer förvånad blir jag då jag läser i andra bloggar att de tycker att rätt låt vann. Är det för att bojkotta hela tävlingen? Visa att vi inte riktigt bryr oss längre? Jisses. Sedan när hamnade Sverige på detta sidospår? Nej, tacka vet jag min alldeles superba musiksmak (;

Vad tycker ni om Melodifestivalen, och Eurovisionsongcontest för den delen?

Klockan är mycket nu, så mycket att min mage hunnit bli hungrig igen. Nattens i-landsproblem? Yesbox, mitt hår är självlockigt. Glad blir jag av att jag kört på en sminkfri dag så det går snabbt att komma till sängs när jag väl lyckas slita mig från datorn. Ytterligare lyckopiller är min kisemis som ligger och snarkar mitt på sängen (hur ska jag få plats sen?) och att jag har bloggen att skriva av mig i. God natt raringar!


Lave kom på besök hem till mig och vi lagade fajitas. Konservöppnaren var försvunnen så det blev till att komma på en annan lösning, kniven. Två korsade snitt senare var majsen vår. Euroshoppermajs, billigt och bra.


bild: jakandjil

Lace ups i all ära, men det är väl inte bara jag som tycker byxorna ovan ser aningen trassliga ut?


fotomontage: louise


När jag häromdagen var hos Micke och såg bl.a. filmen Twilight frågade han mig om jag tycker Robert Pattinson är snygg. Vid det tillfället kunde jag ärligt talat inte riktigt bestämma mig. De här bilderna som jag gjort ett fotomontage av tog bort all min tveksamhet; han är snygg!


foton: louise

Igår spenderade jag dagen ihop med Lisa och Jozefin på stadsbiblioteket i Malmö och sedan i diverse butiker med konstnärsmaterial. Det var första gången jag satte foten innanför Malmös stadsbibliotek, jag bor ju trots allt i Lund, och dit kommer jag säkerligen att bege mig igen. Härlig stämning med öppen planlösning och härliga böcker, tidningar, spel. Mys, mys.


foto: louise


Fotot är taget i tisdags då jag var på en superhärlig långpromenad med min bästa vän Alexandra. Det luktade vår och solen sken så att benen blev varma. Däremot borde jag vetat att vädret inte är att lita på såhär års; igår började det nämligen att snöa vid lunchtid, och sen fortsatte det så resten av dagen. Nu ligger det alltså ett vitt snötäcke ute nästan första gången under den här "vintern". Jag vill ha tillbaka våren!


klänning, american apparel. kofta, h&m. lackleggings, gina tricot. skor, din sko.


En dålig bild, jag vet. Den är tagen med mobilen eftersom jag inte fick kameran med mig till Malmö. Bilden är i alla fall tagen före jag skulle ge mig av till lite festande med jobbarkompisarna. Chefen var också med, såklart.


leggings från urbanoutfitters


bild: style


Usch, fy tusan! Min vask kände för att ha stopp så det var bara till att ta på gummihandskarna. Att rensa vasken är nog det värsta jag vet. Stanken. Blö. Det var nära att jag gav upp redan vid vattenlåset eftersom det inte ville av. Jag fick bända, slita och dra. Det kändes som att rören skulle gå sönder. Till slut lossnade det dock, och då var det bara att rensa, rensa, rensa, och försöka att hålla andan såklart. Nu skiner vasken och stoppen är bortblåst. Jag är så himla nöjd.

När Em slutat sin lektion blir det promenixande till ICA. Ett paket innehållande min skinnjacka ska hämtas ut!

Tack för att jag inte är så äckelmagad, för nu börjar jag bli hungrig. Mat, lite tv och sen en massa skissande till min lektion som börjar kl. 17. Efter lektionen, d.v.s. efter kl. 20:30 så bär det av hem till herr M. Det är förvisso inte bestämt var vi ska vara än, men han är så lat så jag känner på mig att det blir jag som får ta mig till andra sidan stan.


fairytale belt dress 949 kr, french connection - nelly.se

Yay, nu finns Picasa även för Mac OS X! Visserligen har jag andra bra bildredigeringsprogram, men Picasa är snabbt och enkelt att ha och göra med (:

Ladda ner Picasa 3 för Mac OS X.

Här hittar ni som använder Windows XP/Vista eller Linux Picasa 3.

Låt oss alla nu sitta och pyssla ihop fotocollage ;b


Tur att jag har en sån underbar kisemis till sällskap när jag är sjuk. Ibland när jag kommit hem från jobbet har jag hittat honom ovanpå min macbook, hah. Värme i hans hjärta.



Jag älskar Depeche Mode, och Marilyn Manson's version av Personal Jesus är inte helt fel den heller (om man bortser från att den är satanistisk). Mer tyngd i låten, ja, fast original är alltid bäst.

Just nu sitter jag och kladdar lite med mina akvarellpennor. Himla härliga pennor det där. Bara att addera vatten för att få den härliga akvarellkänslan om man vill, inga måsten här inte. Min far har hittat en billig OCH bra mulifunktionskrivare, en sån som har skrivare, kopiator och scanner i sig. När en sådan är införskaffad kan mina alster få dyka upp i bloggen. Trevligt va? (;

Sjukling som jag blivit efter helgens bravader har jag suttit och pysslat ihop lite egna tröjor. Vad tycks? (:


klänningen från modcloth osar sommar lång väg.

Kan ni vara så söta och ge mig lite musiktips på vad jag ska lägga in på min nya lila iPod nano? (:

För er som inte redan har hittat den finfina rabattkoden som ger hela 50% rabatt på valfri vara hos Ellos fram tills den 5e mars, här har ni: 195824. Ett tips är att införskaffa något dyrt, t.ex. en av de snygga skinnjackorna som de har (: Själv skaffade jag mig en mc-jacka och borde få hem den nu vilken dag som helst. Spännande, spännande!