Måndag:
08:15-10:00 - fysikföreläsning
10:15-12:00 - fysikövning
13:15-15:00 - matteövning (redovisning)

Efter dagens schemalagda lektioner satt vi och pluggade mer fysik. Totalt idag lyckades vi lösa en fysikuppgift. Känns bra det här... eller inte. I slutet av fysikövningen när vi bad om hjälp sa en av lärarna att i just detta fall skulle man utnyttja en annan formel. En formel som hon inte hade gått genom på föreläsningarna. Då gav vi oss på den, men sen skulle man tydligen inte logaritmera den på ett sådant sätt vi hade lärt oss heller. De lär oss knasgrejer och sen ska vi göra andra grejer! KNASKNASKNAS.

Nu dricker jag dagens första glas mjölk och stör mig på en bil som står felparkerad utanför (den har dessuom körförbud och är skriven på ett företag som konkat).


När det närmar sig flyttdags till min första etta (har tidigare bott i studentkorridor på nation) så drömmer jag om nya möbler och köksgrejer. Detta kollage är med grejer från allas vårat IKEA.

Somliga kan tycka det är mesigt och tråkigt med så enfärgade saker, medan jag tycker att det känns rent och stiligt. Det gäller att ha lite färgklickar i sådana saker som är lätta att byta ut för att kunna förnya hela lägenheten efter hand :) Jag tycker det är dumt att t.ex. en soffa i en skrikig färg, förutsatt att den inte har utbytbar klädsel - då är det bara att köra på!


Idag har jag haft lab i ellära. Hann med ungefär hälften av uppgifterna, känns ju lite sådär. Dock så räckte det enligt handledaren och min grupp fick godkänt och slapp lämna in en skriftlig rapport på det hela :b Inte så lätt att lista ut hur alla instrumenten fungerar när man inte fått någon genomgång utav dem.... Efteråt åt vi lunchbuffé på Amica. 75 spänn, men det är väl spenderade kronor det där. 3 rätter att välja bland + salladsbuffé, massor med olika drycker. Eftersom det idag är torsdag så var traditionsenligt en av rätterna ärtsoppa, och till det givetvis pannkakor med sylt och grädde + kaffe :D Allt i oändlig mängd. Jag har nog aldrig varit så mätt förut. På tåget hem fick jag knäppa upp både bältet och knappen på jeansen, hah.

Termometern (dock befann den sig i solen) visade på 23 grader när jag kom hem runt 15-tiden. Fick tag i Mattis och så gick vi en härlig promenix och hamnade på gräset i mitten av "tallriken". Solade lite medan vi tittade på hundar som apporterade tennisbollar.

Nu känner jag med de hesa som tävlar i Idol. Jag har nämligen själv en sådan där jobbigt retig hosta just nu. Det jobbigaste är att det inte hjälper att hosta. Må jag krya på mig, tack tack.

Jag har gått med i sexmästeriet (nej, det är inte vad det låter som...) förresten! :) Lite nervöst inför invigningen, hah.

Bra dag, bortsett från hostan då. Hoppas den är borta imorn för jag har 3 stycken föreläsningar jag inte vill hosta sönder.

Tjofräs på er!


Lagomt med shoe cravings just nu. Hope Grace Boots Black och Acne Pistol Short - be mine på något mirakulöst sätt! De förstnämnda vackra skapelser och de sistnämnda lite mer rough. Jag har nog storlek 37 i Gracisarna och 36 i Acnisarna om någon känner sig manad... :] Fin inflyttningspresent till december *hint hint*
bilder framgooglade


En Marc by Marc Jacobs- eller Mulberryväska på det och jag blir en muy klad, dock ack så fattig, student.

Visst, jag kände på mig att jag skulle vara trött, men det här är ju löjligt. Jag har aldrig varit någon som kan gå och lägga mig vid 21.00 men det behövs verkligen nu. 2,5 månader tills jag flyttar till min egen lägenhet 5-10 min från skolan. Mycket bättre än en timmes resfärd med tåg varje morgon och eftermiddag.

Nollningen har gott tokfort! I fredags var jag på nollegasque så nu är jag därmed officiellt en etta istället för nolla. Jag saknade hattarna dock, får nog ta och införskaffa mig en sådan senare.

På torsdag har jag lab i ett ämne vi än så länge haft i 1,5 v. Galet. Har ju inte lärt mig det vi ska göra än. Känns lite oroande. 3 fysikdelar för en kurs på 6 v, varje del fördelad på 2v. Många sidor att läsa. Jag tror jag lärt mig första delen nu, men nu ska ju även den andra snart sitta, hah. Jag måste plugga!

Nu till något roligare, jag ska rita en kolonistuga för vår nuvarande arkitekturkurs. Många bestämmelser och regler, och sedan ska det förklaras varför olika material har valts och hela fadderullan. Lite drygt 2v att hinna med den uppgiften.

Nu ska jag göra mig iordning och sedan ska jag iväg och rösta! Det känns lite lustigt när mina närmsta vänner röstar tvärt emot mig, hah. Politik är farliga grejer. Jag hoppas alla ni som får lov att rösta gör det!