Jag var ute och fotograferade lite idag, bland annat den här vallmoblomman. Vad tycker ni om resultatet? Jag tror jag ska ta och leka med färgerna lite mer :]

Idag har det varit en fullpackad dag - med mina egna mått. Somnade om efter sista snoozen imorse och vaknade en timme innan jobbet, lite stressigt. Tackar dock de skräniga fiskmåsarna utanför för att de väckte mig. Dessvärre upptäckte jag att dunbollarna hade försvunnit (ett par fiskmåsar hade ett fågelbo på taket mitt emot som vi såg perfekt från ett fönster i vardagsrummet). Hursomhelst, en jäkla massa liv förde fåglarna och jag tyckte mig skymta en dunboll på marken, den andra spårlöst försvunnen. Kanske tog en kråka den, usch. Första delen av jobbdagen var sorgsen, sedan lyckades jag tänka på annat. Nu tänker jag ju dumt nog på det igen. Hemskt. Långt ner till marken från det där taket.. uschusch.

Anywhoooo (som JD i Scrubs skulle ha sagt), efter jobbet så gymmade jag. Det är bra att biffa till sig när man är klen som en sticka. Nu är jag trött som en rödbeta (koppling någon? ingen?) och har en väldigt god känsla av att jag inte kommer ha problem att somna inatt. Låt oss hoppas att min kropp inte värker för mycket när jag vaknar för en ny jobbdag.

God natt på er!

Såhär ser jag ut idag. Himla skönt att slippa jobbkläderna! Ledsen för mitt trista ansiktsuttryck :b Idag fyller min farmor år och jag har varit hos henne och ätit frukttårta. Behöver jag säga att den var helt galet god? Är hemma igen nu och jag är mätt som en jag vet inte vad. Snart är det väl dags för middag också, jisses.

Midsommar håller ju förresten på att smyga allt närmre och närmre - vad ska ni ha på er? Någon som hittat en toksöt, blommig klänning? Jag har en i garderoben som jag inte använt än (sommarvädret har hittills varit ganska knasigt i Malmö) som jag funderar över.. bara det kommer lite mer värme så att jag inte fryser sönder. Lite skumpa gör förvisso också susen [: Peppes Bodega mina vänner, Peppes Bodega!


Men vad fasen.. första gången jag testade spela en version av "bejeweled" på x10'an (jobbtelefonen) så klarade jag spelet. Lite häpet. C'mon and give me a challenge!

Nu ska jag laga mat - igen. Jag börjar bli bra på det här :)

Nu har jag finally lyckats trixa med DNS-servrarna så att det funkar med mitt domän. Hädanefter kan ni använda www.losan.se när ni vill besöka min blogg :)

Den 6e april gjorde jag en beställning på hm.se. Jag väntar fortfarande på 2 av 3 plagg. Galet dåligt av H&M, tycker jag. Om de inte har plaggen/grejerna hemma så borde de inte finnas att beställa från hemsidan, åtminstonde ska man inte behöva vänta ÖVER TVÅ MÅNADER (det kommer nog ta tre månader i slutändan) på att få dem.

Någon mer som upplevt sånt här från H&M's sida?


bild från nimue.se


Har nyligen kommit hem från en ansiktsbehandling - det är så sjukt nice! Ansiktet känns helt super-smooth. Fick med mig lite påfyllning utav Nimue-produkterna dessutom. Nimue har riktigt bra produkter, rekommenderar märket starkt för er som har lite knepig hud!

Jag har dessutom lagt en beställning från EveryDayMinerals. Min mineralfoundation därifrån sjunger verkligen på sista versen.

Behövligt, men ack vad det känns i plånboken. Nu blir det bröd, vatten och nudlar ett tag framöver. Naej, skämt åsido, dags att äta mumsig baguette och saft! :D

Puss på er!

Jag är sugen på en ny mobiltelefon, och är nyfiken på era åsikter. Vad har du för telefon? Är du nöjd med den? Positivt/negativt? Skulle du vilja ha någon annan och i så fall varför?

Ikväll kl. 19 går Steve Jobs upp på scen för att bl.a. berätta om nya iPhone, och detta ska helt klart bli mycket spännande. Följ det HÄR.
Sen det här med att saker och ting inte blir lika snygga som de ser ut i Photoshop - det är en annan femma. Nu blir det som sagt frulle! Ah, vad härligt det är att vara ledig i någon dag innan jag jobbar nästan 24/7! Sol för bövelen! ><