Var med i Girlgoesmom's första tävling om du vill vinna en riktigt speciell klocka från Nooka med ett värde på $135! Tävlingsregler står på hennes sida.

Lite info om klockan:
Nooka Zub 38 Zot Soft and sexy - bright and bold. Express your mood with the Nooka zub, the second rubber band Nooka watch. A more robust unisex design. The nooka zot design displays the hours as a vertical progression of 12 dots.

Nån mer än jag som älskar alla dessa tävlingar som dyker upp överallt? :D Ska försöka att inte hoppas på för mycket bara, heh.

Tyvärr så satt min rosa, Adidasjacka inte som jag ville att den skulle så jag funderar nu på att sälja den vidare. Någon som är intresserad av den? *SÅLD*


Jäklar, det blev många inlägg idag, men jag måste bara dela med mig av Teitur's härliga låt.
En sådan låt som säkerligen gjort att jag kommer vara vaken nära på hela natten och upptagen med att fundera på allt mellan himmel och jord, men det känns bra att kunna få göra det ibland :) Tydligen är den blockerad så jag inte får lägga in den här, osis. Därmed får ni istället klicka -> LYSSNA.

Aotch, upptäckte idag att min underbart, lagom diskreta och snygga
klocka har gått sönder. Spruckit i alla fall. Ibland går det hett till på
helgens festande :B


Jag slutade vid 16:00 idag, sen var det dags för mellanmål och en sväng till stan. Skulle sola lite också och sen hinna vara tillbaka vid 19:00 för att lämna över ett par skor till en vän som ska på maskerad med F-sektionen. Lite stressigt var det kan jag tala om ;P Dock hann jag inhandla detta:



Diadem från Glitter i beige och marinblått, 10 kr/st.
Satinbyxor från H&M i mörkblått, 79,50 kr.

Ibland fyndar man lite minsann :)

Sen fann jag en perfekt galaxyklänning med ett fint avtagbart midjeskärp. Precis vad jag letat jättelänge efter! :D

Take care! /loui

Tröttnar du aldrig på att tävla? Är du i behov av ett par nya skor? Här kommer då en utmärkt tävling för dig. Maria Vuitton har en tävling just nu där man kan vinna ett par jättesöta, rosa pums.
Gå in och var med i tävlingen du med, eller håll tummarna för mig ;)

image94
Just nu skulle en semla inte sitta helt fel, eller vad säger ni?

Blocket.se är farligt. Man kan hitta väldigt många frestande saker som väldigt gärna vill tillhöra ens egen garderob. Detta får mig nästan att börja dregla:



Den sista är från BoobleRoom.se och kommer från The Stray Boys. Sweet I say. Very sweet.

image88Här sitter jag och uppdaterar bloggen med en massa tävlingar, istället för att sova, samtidigt som jag försöker komma genom boken jag har i läxa. Jobbigt att behöva kunna alla ord i den (på engelska), vet ju inte vilka ord som kommer på glosförhöret :S Hoppas det går bra. Anywho, här kommer en tävling till!


Tävlingen hålls av och hos Emma och man kan vinna ett enkelt, men fräckt peacearmband. Ta chansen nu!

image87
Jag är med i Ellinorak's tävling där jag kan vinna ett snyggt guldarmband. Armbandet kommer ifrån Bags and Fashions. Vill du också vara med och tävla om det här snygga armbandet? Gå in då här på Ellis blogg och läs mer!

Denna snygga, rosa Adidas wct-jackan klickade jag precis hem. Jag hoppas innerligt att den passar mig annars vet jag inte vad jag gör, hah. Perfekt att ha som jacka när det blir lite varmare och än så länge går den att ha under skinnjackan. Pink is the new black!

image85
Kvällen började bra, riktigt bra. Film med härligt folk i korridoren och gratis kladdkaka i stora mängder. Så kommer det in mer folk som börjar linda in alla grejer i ena rummet med plastfolie. Och då menar jag verkligen ALLA grejer. Till saken hör att snubben som bor där är bortrest tills på fredag och de ville ge honom en "välkommen hem"-present. Hah. Sen ringde charmtrollet som jag inte snackat med på länge och jag blev på bästa tänkbara humör. Sen sätter jag mig vid datorn och ser detta -> KLICK. Jag älskar En riddares historia. Nu är jag nästan i ett chocktillstånd. Konstigt vad påverkad man kan bli av sånt här.

image84


















På torsdag ska jag och mina bästa vänner träffas och snacka ihop oss gällande en resa i sommar. Jag kan redan känna solen skina åt mitt håll.

Har ni shoppat mycket under rean? Själv har jag inte köpt någonting, hah.
Jag är rätt förvånad själv. Fick dock en jättefin, ljusblå skjorta av min mamma. Letat efter en ljusblå skjorta i rätt nyans sedan jag hittade en bland min storebrors gamla kläder (lite mycket oversize på mig). Så nu är jag glad :)

På tal om shopping, tänk om man hade kunnat shoppa lika mycket som Ashley Olsen. Tror ni man hade tröttnat på det då? Njae, det dyker ju alltid upp nya spännande saker.
Men bärhjälp, det hade jag med behövt, fast åt mina skolböcker. Hah. Nu är visserligen min översiktskurs i juridik över (skrev tentan idag. hoppas den gick vägen ><) så jag slipper gå runt och bära på lagboken (den väger vill jag lova!).

Min kamera har varit inne på lagning över julhelgen. Riktigt dålig timing, men nu har jag fått lapp om att jag kan komma och hämta ut den. Yeay! Kommer att plåtas grejer för fulla muggar framöver. Man saknar inte det man har, förrän man inte har det längre.. ungefär :P

Toudeloo! /loui